Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pic,chtěl sem se pouze zeptat proč je nemáš nejdříve v RW kostkách a až by ti prokořenily tak potom teprve na rohože.kostky sou dobrý i na stabilitu kytky,lépe drží...
vsechny kyti jsem zastipnul 3 den lampa je vysoko baj voko 50 cm a odpoved pro manhuntt priste kostky koupim ted uz jsem to nestihnul priste dam urcite i 2 kapilary
...nestihnul .....jak je chceš nechat narůst než je přepneš na květ??,.........jinak sem si prohlížel tvoje ostatní pokusy a zjistil sem že si po každé nestihnul koupit RW kostky ...doporučuji ti aby sis pro příště udělal malinko času a koupil sis je.... ,nejsou tam pro parádu....
zatím jsem neměl problémy se stabil. ale určitě příště na ne nezapomenu kupuju rohože co jsou z vrchu tvrzeny pro lepší stabil. ale určitě v ty kostce to bude lepší