Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prolejzal sem to tu a nenašel sem to tak mne hned nezabte prosim vás. Co sem tu ale našel je to že když pjestuju ve skříny a snížim vlhkost v dobe kvetu palice se obali pryskřicí aby si udželi vlhkost. To se mi zda docela logicky ale nejsem si tim jistej.
A jestli je to pravda je mozny to provest i u hydroponiho systému?
Pardón, ale kde žes tohle vyčetl? V květu se snižuje vlhkost proto, aby nezačaly plesnivět palice, s oroseností pryskyřicí to nemá co dočinění. A už vůbec nechápu kdes vzal, že se rostlina "obaluje" pryskyřicí, aby si udržela potřebnou vlhkost. Já to slyším (čtu) prvně.
Možná budu za osla, ale o tomhle doopravdy slyším prvně.
Jinak jak snížit vlhkost u hydroponického systému? To je dost dotaz! Dobrá ventilace a pokud bys vlhkost nemohl zásadně snížit díky okolnímu vlhkému prostředí ve kterém se nachází pěstírna, tak stačí použít odvlhčovač (nejlépe elektrický, bohužel jsou tyto přístroje poměrně drahé)
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
souhlasím s guerilla ,a bohatě ti postačí pokud si koupíš pořádný větrák na odtah nejlépe TD ventilátor 350m3/hod a víše a nebudeš mít problém z nadměrnou vlhkostí v pěstírně.
taky pomáhá když masivně protrháš listy.sníží to statickej odpor pěstírny a kytka nemá takovou zelenonu plochu pro odporovani vody.Jinak samozřejmě souhlasim s tim, že první věc co musíš mít je dostatečně dimenzovaná vetiace.