Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek všichni! Jedu skříň na SHC400W, mám tam 3 vetráky a pořád je tam okolo 35°C. Nechápu proč. Jeden mám v díře v boční stěně, druhej v díře ve stropu a třetí fouká ze spodu na kytky. I gdyž je tam 35°C, tak rostou pěkně, ale jak dosáhnout těch vysněnějch 28°C ? * díky a hlavneě to hulte i gdyž se to v poslední době těm nahoře nelíbí... !!!!!!! :-)
hele, jakej mas teplomer?Ja sem si ted koupil novej digitalni a s tim starym se to neda porovnat.Ten starej mi ukazoval 30,5 stupnu s otevrenym oknem v pokoji a ten novej mi ukazuje 24,3 se zavrenym oknem.No a je to.Tak to taky zkus zmerit jinym a uvidis.
Jasne, že mě tam voba ty větráky vodsávaj. For ant: Jak to myslíš s tím vodtahem od lampy? Ten co je ve stropu, tak je vod lampy tak 15 - 20 cm , ale stejně se mi zdá že ven ze skříně nejde až tak teplej vzduch, spíš takovej vlažnej.
no, nenapsal si taky rozměry skříně, to je docela důležité, když máš 400W
taky napiš, kde máš teploměr, jestli u vrcholů kytek, nebo někde hned pod lampou.....ale to snad bude v pořádku, na to by si asi přišel
Takže podle mě to bude trochu v tom, že jak píšeš ti oba dva větráky odsávají vzduch a třetí fouká zespoda na kytky a ty doufáš, že se ti tam výrazně ochladí===== to je přece podle mě úplná blbost a to z jednoho prostého důvodu- vždyť ti tam vůbec nefouká žádný ochlazený vzduch, musíš mít jeden pro odtah a druhej pro sání studeného vzduchu z místnosti........když ti tam nejde studený vzduch, nic se neochladí !!!
O.K Já to nějak zkusím s těma větrákama udělat. Vono to bude na pohodu.
Jinak ta teplota je tak na úrovni kytek (cca 50 - 60cm) od výbojky. Skříň asi 1,5m x 75cm x 2m na výšku.
Jasně, v místnosti je celkem teplo, tak 25°C , jenže tam stejně nemám šanci vzduch nějak vochladit, není tam ani jeden radiátor. Možná gdybych nechal votevřenou ledničku.... :-)
Jinak včera sem votočil větrák v boční stěně tak, že fouká z venku dovnitř a stáhlo mi to teplotu na 32°C (takže vo 3stupňě). To bych řek, že už je celkem solidka.
to slik: A nebo spínací hodiny,trafíčko 220/12, usměrnovač, vobyčejný čerpadýlko ze škůdky a rozprašovač. Párkrát za den to pokropí a máš po problému .
Měj se