Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojte, pořídila jsem 6 řezů (bushman), jsou vysoké 15-20 cm
Mají pěkně rozvinuté kořeny. Dala jsem je do 3l květináčů,a zalila 1,5ml root stimulator/2l vody+postřik phitaminem1,5ml/0,5l
Posílám i nějaké foto
čau, tak na ty semena kašleš? o bushmanech ti neporadím, o pěstování snad jo
budeš je přesazovat do větších květníků? jestli jo tak jsi to mohla udělat hned páč by měly jen jeden stres ze sázení, a navíc pokud jsou dobře zakořeněný budeš stejně do 14 dnů přesazovat i když teď jsem si všimnul že chceš za týden přepínat, tak to je asi přesazovat nebudeš...
jináč bych je zkoušel trochu roztahovat, ohýbat ať líp vyplníš prostor, ty máš řezy 20 čísel, já je měl taky při přepnutí asi takhle vysoký ale roztáhlý keříky..
rozhodně bych si ale našel nějaký info na webu o týhle odrůdce pro začátek..
čůs ať to roste
čauky,
přesazovat už asi nebudu, ale roztahovat je začnu.
Malé power planty+ostatní semínka jsem dala do menší skříně pod zářivku, rostly moc pomalu, a nechtělo se mi čekat.
Počkám až budou mít tak 15 čísel, a dám je zase pod lampu
To info pohledám, protože o téhle odrůdě zatím nic nevím.
Jistě tam nějaký je, ale výrobce doporučuje používat všechny tři hnojiva najednou (grow, bloom, micro), takže těžko říct jestli by ti nechybělo zase něco jiného, kdyby jsi měla jenom Grow. Na to se musíš zeptat někoho kdo jede AHčka. Zkus hledání.
čao lumi. složení root stimulátoru si zjistíš na obalu. ale rootem nenahradíš hnojivo. a mimo to už jsou kytky dost velký, takže root stimulátor neni imo potřeba. dusík je sice důležitej, ale kytky potřebujou i jiný prvky tak si dej pozor, at to s dusíkem nepřeženeš a přitom nezapomeneš na ostatní prvky. snad se dá použít dusičnan amonej, ale víc ti o tom bohužel neřeknu..
hele doporučila bych ti změřit si, jaký ph má voda, co ti vyteče z květináče. osobně tomu samotnýmu kokosu moc nevěřim, speciálně pokuds' tomu samotnýmu kokosu před použitím ph nijak nekontrolovala. zdar at se daří
lumi, máš v podstatě všechny hnojky co potřebuješ i něco navíc, kromě teda růstové, tak proč si nekoupíš třeba ten Grow od Plagronu? Bohatě by ti stačilo to nejmenší 500ml balení za 270Kč. Nebo pukud chceš ušetřit, tak zkus třeba 500ml balení růstového hnojiva od BioBizu za 189Kč. Růstové a květové hnojivo je prostě základ, věci jako phytamin, RS apod jsou až druhořadé.
dnes zajedu pro nějakou hnojku na růst.pak pisnu jak jsem vybrala.Zatím jim nic neschází.Jen mi dnes v noci (režim den) došla voda ve zvlhčovačce a tak jsem tam měla asi hodinu 37 stupňů,ale je to ok.
k tomu ph.Ještě nemám ph metr.Měřeno papírky a ph zálivky je 6,2-6,5.Nemůžu změřit ph vytékající vody z květináče, protože tolik nezálívám.Každé kytce dávám 2,3 dcl, takže nic nevytéká.Má někdo zkušenosti s tou kys. dusičnou?
Ty kyseliny se zrovna trošku řešili u mě v topiku, tak si přečti tyhle dva příspěvky.
Jaký máš rozměry pěstírny? Co přesně je to za kokos? Je bez příměsí?
Rozměry pěstírny jsou : 60/90/170 a mám CANNA COCO-medium.Teď jsem nakonec koupila hnojivo od plagronu cocos A+B .Už jsem i namýchala 10l zálivky + enzymy s root stimulatorem.
Ahojky pěkny to máš Ty enzymy se s kořenákem zároven davat nemají,zkus se zeptat třeba někoho zkušenějšího,sama si ted nejsem jistá.Kyselina se používá na snižování,nebo zvyšování ph a ten Plagron A+B je hnojivo.Tak at ti holky pěkně rostou
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...