Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Mandala SEEDS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ak25
Stálý Člen

Karma uživatele ak25 - 41% Pěstitelská

Dotaz Mandala SEEDS Příspěvek č. 1

Hoj grouweři mám problém pred 2dnama jsem si vybral seeds od Mandaly jsou to 2dny po odeslaní many pres eurogiro a jeste my nepřisel 3majl je to normalni kolik dni to trva diky všem

Old Post 16-02-2008 v 15:08 PM
ak25 je offline   Profil uživatele ak25   Find more posts by ak25   Foto galerie člena ak25   Click here to Send ak25 a Private Message   Add ak25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M4rt!n
Stálý Člen

Karma uživatele M4rt!n - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

skus ještě pár dní počkat.

Mandala je asi nejspolehlivější seed banka co znam

Legalize Marijuana !

°°My First 70W°°

Old Post 16-02-2008 v 15:36 PM
M4rt!n je offline   Profil uživatele M4rt!n   Find more posts by M4rt!n   Foto galerie člena M4rt!n   Click here to Send M4rt!n a Private Message   Add M4rt!n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Re: Mandala SEEDS Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od ak25
Hoj grouweři mám problém pred 2dnama jsem si vybral seeds od Mandaly jsou to 2dny po odeslaní many pres eurogiro a jeste my nepřisel 3majl je to normalni kolik dni to trva diky všem

Cau : Dva dny je málo ja jsem čekal neco do tydne !! Neboj mandala je luxus !!

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 16-02-2008 v 15:56 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak25
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

hoj a co jsi vybral za seeds ja hasberry a speed qeen stim spead qeenem jsem udelal velkou chybu neni vhodny na outdoor co jsem tak zkouknul tak skoro kazdej ji ma pod lampou

Old Post 16-02-2008 v 16:01 PM
ak25 je offline   Profil uživatele ak25   Find more posts by ak25   Foto galerie člena ak25   Click here to Send ak25 a Private Message   Add ak25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak25
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

mesage for scott

Old Post 16-02-2008 v 16:02 PM
Cerda
Stálý Člen

Karma uživatele Cerda - 64% PěstitelskáKarma uživatele Cerda - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

ak25: opak je pravdou, imho SQ je idealni na out uz kvuli jeji kratsi dobe kvetu. Moje dokvetla bez problemu

Old Post 16-02-2008 v 16:17 PM
Cerda je offline   Profil uživatele Cerda   Find more posts by Cerda   Foto galerie člena Cerda   Click here to Send Cerda a Private Message   Add Cerda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak25
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

CERDA čus tak diky za odpoved to se my ulevilo zajimalo by me jak je to s plisni je hodne odolna a nenaročna na pěstovaní prosim pisni ju

Old Post 16-02-2008 v 16:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

stačí trochu si pohledat tady kdo pěstoval od mandaly. jak kterej model, spíš pozdě dozrávají (hashberry). IMHO mandala patří k nej seedbankám co se týče poměru cena/výkon
co se týče toho mejlu tak se neboj brzo se strachuješ...
obecně je lepší tyhle strainy min hnojit (přečti si "umění hnojit" od mandaly)

Old Post 16-02-2008 v 16:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZDsara
Alien

Karma uživatele CZDsara - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Nic se neboj. Já dostal mail až za osm dní.

Old Post 16-02-2008 v 21:31 PM
CZDsara je offline   Profil uživatele CZDsara   Find more posts by CZDsara   Foto galerie člena CZDsara   Click here to Send CZDsara a Private Message   Add CZDsara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
daada
Nový Člen

Karma uživatele daada - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Já sem objednával před dvoumi týdny v pátek v pondělí sem posílal prachy ve středu mi napsaly a v pátek to bylo doma

Old Post 19-02-2008 v 07:41 AM
daada je offline   Profil uživatele daada   Find more posts by daada   Foto galerie člena daada   Click here to Send daada a Private Message   Add daada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-01-2022 - Nuka seed - 1 odpovědí
25-07-2017 - Panacea Medical Seeds - 1 odpovědí
19-09-2013 - Female Seeds - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás