Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docela paráda . Jen jestli můžu, nepoužívej kristalon a hlavně na květ ne docela de cítit pachuť hnojiva i po výplachu. Jednou jsem takovou ochutnal a bylo to tam docela cejtit jako kdybys kouřil hlínu, fakt hnus. A můžu se zeptat co máš po bokách?
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
to Mr.MEN:jsou to plechy...natirat skrin na bilo se mi nechtelo,folii nemam a alobaj je na ho*no...a k tomu kristalonu.....kvet je zatim daleko a mam jeste spoustu casu menit veci k dokonalosti,treba sezenu neco inaciho
to praxer:je to dost mozny,ale ja se to pokusim nejak vychytat,snad se mi podari tu vysku nejak poladit
to pancus: Ventilaci zajišťuje větrák,který mě daroval tatík- 0,039m3/s(na fotografiich neni videt pac je schovanej za tou bílou "stenou")
ale ještě tam dám jeden na ofuk(a na noc),prtože tenhle dělá stršnej hluk- a hlavně se s tím blbě spí
ahoj, máš to pěkně vymyšlený jen se chci zeptat jestli by nebylo lepší si pořídit větší stinítko pro větší rozptyl světla. Z fotek se mi zdá docela malý. Ale možná se pletu.
Jinak přeju hodně štěstí
to LoGiT: stinitko sem dal sam a sem na nej hrdej......podle me rozptylule svetlo akorat,asi se to jenom zda ze je maly,ale uvedom si ze to neni 250 ale 70W!!
Po návratu domů mě čekal celkem šok, protože v mé nepřítomnosti proběhlo několik změn. Tak za 1. všechny kytí hafo povyrostli,což je jen a jen dobře, ale za 2. papaya 3 není v pořádku, na jejich listech jsou žluté skvrny,listy se kroutí a jsou velmi zakrnělé(oproti jiným květinám) viz déle foto. Prosím pokud někdo poznáte nemoc či škůdce, dejte co nejdříve vědět.Předem díky moc.
A tady už po delší době nějaké ty fotky.
Táák tady můžete kouknou jaké změny udělalo 70w po 18h.
Na prvních dvou fotografiích jsou P1 a P2 včera ráno a na fotkách 3 a 4 jsou dnes ráno.
Tady je ta mrška, která mě momentálně trápí nejvíc.... HELP please