Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,
jsem začátečník ohledně indooru
skříň kterou jsem si určil na pěstování má rozměry- h:35cm, š:68cm, v: 117cm
Jako osvětlení jsem zkusil GE-Neodynium 60w
Odtah,přítah-PC větrák
seeds:2xEd Rosenthal,1xJack Herer
Signature
Naposledy upravil fero.corka 28-11-2007 v 20:43 PM
a nejake parametry k svetlu??? spektrum, Lm,teplota barev? pokud to delas jen tak pro radost tak o tom zádná ale pokud si chces opravdu neco i zahulit tak nevahej a porid sodik.....peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
aha tak ok na tej fotke sa to tvari jak nejaka seda tapeta
dost zhurta si sa dotoho pustil diamantova folia, 2xEd Rosenthal, 1xJack Herer ale to svetlo ktomu daj tam aspon nekau usporku 6000K nez budes mat sodik
tak nech sa dari
hmmm to by sa hodilo aj men na matky podporuje rast atd. jak som sa docital mal si poliat iba 1xEd Rosenthal a 1xJack Herer ci bude vidiet rozdiel nechces spravit pokus nepolievat tym ten jeden Ed Rosenthal? bol by som zvedavy ako ot ucinkuje mohol by si potom dat fotky co povies?
inak vidim ze investujes Nitrozyme nieje az taka lacna zalezitost
dlha tenka stonka?to hnojka nevyriesi.....
to bude najskor svetlom lebo ho mas asi vysoko je slabe a kveniny sa zanim tahaju kup nejaku usporku denne biele svetlo a daj ju rovno nad kvetiny aj ked sa jej dostknu nic sa nestane