Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 1. skříň
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

1. skříň Příspěvek č. 1

zdravím,
jsem začátečník ohledně indooru a chtěl bych si zařídit pěstírničku...skříň kterou jsem si určil na pěstování má rozměry- h:55,5cm, š:73cm, v: 148cm...FAQ mám pročtený takže mám skoro jasno jaké komponenty by tam měly být, ale přesto bych ocenil rady Vás zkušených. K dispozici mám 250w Osram HQI-T(růst) a nebo 400w Osram HQI-T..nevím, zda by bylo dobré skříň osadit 250kou a nebo 400kou vzhledem k dosti malému prostoru...ale myslím že 400w by prosvítilo lépe/názory/...na odtah použiju větrák který jsem dostal od známého (MEZAXIAL 3140) a na přítah jeden/dva PC větráčky...mockrát děkuji za názory...

Old Post 05-11-2007 v 16:20 PM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

jungle brother: díky za rady...na růst asi nechám HQI prý to jde, a až budou holky připravený kvýst tak vyměním za sodíkovku, předřadník mám LAYRTON takže by to měl zvládnout...ohledně PC větráčků, asi by opravdu bylo lepší vyhrotit něco fajnovějšího, zapracuju na tom...s těma modelama, dám na tebe, ale horší pro mě bude sehnat řezy, vždy jsem pěstoval (venku) ze semínek, a do skříně budou asi lepší(rychlejší) řezy, snad seženu...na cooltube nejsou zatím peníze, zkusím to bez ní, při nejhorším vyměním větrák za nějaký silnější...dík moc za rady...

Old Post 05-11-2007 v 16:42 PM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

jo ještě to teplo v místnosti...je v ní ZIMA(12stupňů) myslim že to bude v pohodě...

Old Post 05-11-2007 v 16:43 PM
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

pěstovat chci hlínu na začátek, žádnou zvláštní techniku zatím ne, přecijenom je to poprvé ve skříni...

Old Post 05-11-2007 v 16:46 PM
pat & mat
Nový Člen

Karma uživatele pat & mat - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

cus... taky začínam použil sem PC větráky artic cool 12x12 (2X)... je to ještě nedodělany ale už valej přez 14 dní a paráda... viz.galer.

Naposledy upravil pat & mat 05-11-2007 v 17:05 PM

Old Post 05-11-2007 v 16:58 PM
pat & mat je offline   Profil uživatele pat & mat   Find more posts by pat & mat   Foto galerie člena pat & mat   Click here to Send pat & mat a Private Message   Add pat & mat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

dík za rady... to stínítko vymyslim...hnojení v tom jasno nemám, ale asi si nechám poradit od tebe..tak dík...čuss

Old Post 05-11-2007 v 18:11 PM
teaman
Stálý Člen

Karma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Měl jsem podobně velkou skříň a v ní 250W v CT-skříň fakt dobře ventilovaná . Nedostal jsem se pod 32°C. Nedokázal jsem si představit, že bych do ní narval 400W. Sice máš chladno v místnosti, ale jestli je uzavřená, tak Ti ji skříň krásně vytopí...samozřejmě záleží na velikosti místnosti. Držím palce...

The Best Of Teaman

Selekce matky z odrůdy Power Plant

Old Post 05-11-2007 v 18:13 PM
teaman je offline   Profil uživatele teaman   Find more posts by teaman   Foto galerie člena teaman   Click here to Send teaman a Private Message   Add teaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

no uvidíme co z toho nakonec bude, ona ta skříň má i nemá ty uvedený rozměry...je to skříň která když se otevře tak na levé straně je prostor š:45cm jinak stejné rozměry, kdybych odstranil tu stěnu, získal bych větší prostor, na druhou stranu ale jsem v té levé části chtěl zřídit matkárnu (časem)...možná by se vyplatilo tu stěnu dát pryč a udělat tím pádem víc prostoru pro kytky,pro světlo i teplo...jde asi jen o to zkoušet a zkoušet...uvidíme

Old Post 05-11-2007 v 19:05 PM
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

výsledkem by byla skříň š:118cm, h:55,5cm, v:148cm....což by bylo možná lepší ve všech směrech....lampu bych zavěsil na šířku skříně aby se světlo hezky roztáhlo po celé ploše...možná by to bylo řešení..co myslíte?

teaman: místnost je uzavřená, ale není v ní topení...tak tam bude skříň místo topení (vtíípek)

Old Post 05-11-2007 v 19:09 PM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od jungle brother
...dej je vedle sebe,průtok se tak sčítá...

To neni pravda, průtok zůstane stejný, akorát to pak má menší tlakové ztráty - je to silnější.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 05-11-2007 v 20:16 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paulie
Nový Člen

Karma uživatele Paulie - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Zdravim tady všechny..! taky jsem si zařídil ted skřín.. a časem si tu založim vlastní téma=o).. ,ale měl bych jen jeden dotázek když vše zapnu mam 400w a zavři skříň tak se mi stane že folie(mam klasik bílou) se ze všech stěn vyboulí dovnitř. hlavně na zadní stěně mi to docela štve protože ta boule je docela znatelná. nemam jí přichicenou uprostřed..jen nalepenou po obvodech.!
jestli můžete poradit čím to je? jestli teplem?(nejslíš) jestli jste se s tím setkaly? popř jak zamezit, když ne strhat a přelepit.=o/

Díky moc GROWU ZDAR.=o)

Old Post 06-11-2007 v 21:27 PM
Paulie je offline   Profil uživatele Paulie   Find more posts by Paulie   Foto galerie člena Paulie   Click here to Send Paulie a Private Message   Add Paulie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jekyll
Stálý Člen

Karma uživatele Jekyll - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

To Paulie: Přilep to i nekde uprostred pokud to jde.....podle me si to málo natáhl a jak otevřeš dveře, tak to možná udělá podtlak......který vznikne otevřením dveří, jinak jediná možnost je to teplo....nic jineho to byt nemuže, nebo jsem o tom ani neslyšel......páč na plasty nic jineho nepusobí, z toho co bys mel vë skříni

Old Post 07-11-2007 v 08:41 AM
Jekyll je offline   Profil uživatele Jekyll   Find more posts by Jekyll   Foto galerie člena Jekyll   Click here to Send Jekyll a Private Message   Add Jekyll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teaman
Stálý Člen

Karma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Cau 400W.
Urcitě bude lepší dát lampu tak, jak píšeš. S tím topením to není marné. V místnosti se skříní netopím a když ráno vstanu do chladného rána, tak první kam vlezu je ona místnost se skříní, kde je úplně luxusně...
V jaké fázi stavby už jsi?

to Paulie: Jestli máš folii pořádně přichycenou po stranách, tak Ti nemůže dělat bubliny, protože se nemá kam podtlakem dostat vzduch při uzavření skříně.

The Best Of Teaman

Selekce matky z odrůdy Power Plant

Old Post 07-11-2007 v 11:01 AM
teaman je offline   Profil uživatele teaman   Find more posts by teaman   Foto galerie člena teaman   Click here to Send teaman a Private Message   Add teaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

teaman: aspoň tam bude teplo budu se tam chodit vyhřejvat když si zakouřim no jinak sem už odstranil tu stěnu, takže místa je dost...mám skříň zevnitř natřenou bílou barvou, udělaný otvory na větráky...zítra nebo pozítří si jdu pro něco na čem bude vyset stínidlo s lampou, pro květináče,hlínu + nějakej přípravek co zabije svilušky jsou dost častý tak radši předem kupuju)...budu objednávat hnojiva Wuxal super, a obm na květ...taky musim koupit teplo/vlhkoměr, časovače, prodlužovací kabela tak....ještě musim sehnat řezy(s těma počkám až bude všecko opravdu pohromadě abych se vyhnul potížím KAM JE DÁT??....ta místnost bude konečně obytná díky skříni...asi tam budu často čaau

Old Post 07-11-2007 v 14:28 PM
400w
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

zdravim....
jungle brother: poptám se po tom....dík za radu....přemejšlim o substrátu...ale nevim jakej...dobrej bude asi na kaktusy a na exotický rostliny??..či něco takovýho....hnojiva teda koupim v obi..fota budou ale ještě ne teď...nefakčí mi foťák ale hned jak to pude..budou tu fotečky...

Old Post 07-11-2007 v 16:44 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-08-2011 - skříň - 32 odpovědí
03-03-2010 - nová Skříň - 10 odpovědí
29-09-2007 - Prvni skříň - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás