Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kouřil už někdo z letošního materialu (zastřižky)co ma každý z vás doma.Já osobně ano SANTA MARIA jěště měla bílé krásné chloupky ale plyskyřice bylo kotel a mazaně zhuluje.Foto přidám o weekendu.
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
Jo jo, jasně že jo My sme koštovali jeden NoName, kterej je rychlejší než všechny ostatní kytky a už se pomalu blíží ke sklizni, sem s ním spokojenej a vysmátej Jinak i v okolí de poznat, že se blíží sklizeň všude samej modelář, každej už má, nikdo neshání a už je to OK
Jen nevím jestli tady to téma už někde nění?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zedy: Přesně, taky už tady vůbec nemame nouzi..těším se na konec září až bude zas celý město prolezlý ganjou...Taky už sme dělali záštipky z nonamu a dávaly hustě..
Kolikrát je NoName nad pořádný modelovky Normálně si tady od nás borci šetří dovolenou na to aby si pak mohlí vzít tejden volna po sklizni a celej ho prohulit v dýmu novejch modýlků
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ja pokud to pude takovým tempem tak 1 října by byla sklizen 2 rostlinek kterým už začínají hnědnout chloupky a je to pocukrované krásné no a zbytek až tak začátkem listopadu.Ale přesně už jde vidět že lidí už nějakou tu ganju mají.Dovolenou bych chtěl po sklizní ale to asi neklapne.......
peace
Tak to vám nezávidím..vybirat si kvůli sklizni tak drahocennou dovču..no i když..možná až to zažiju, tak budu řikat něco jinýho..Já nastupuju do školy až v říjnu, takže sem v klidu
Původní příspěvek od Kohy Tak to vám nezávidím..vybirat si kvůli sklizni tak drahocennou dovču..no i když..možná až to zažiju, tak budu řikat něco jinýho..Já nastupuju do školy až v říjnu, takže sem v klidu
To vidíš jaký sou to máséři, kdo by si kdy schovával dovolenou na sklizeň, já teda ne Taky když sem to slyšel, tak sem z toho netušil
Já sem kouřil už v červnu vršky když sem zaštipoval kyti.. To sem eště nevěděl že to budou nakonec samci, ale dávalo to do pohody.. Jenže mě zhulí všechno, dycky sem první a nejvíc
nemyslel jsem to tak že si nechám dovolenou jen na sklizen,ale takový prodloužený weekend by nemusel být marný jenže všeho moc škodí a tak je zase dobré to nepřehánět
Původní příspěvek od sillium nemyslel jsem to tak že si nechám dovolenou jen na sklizen,ale takový prodloužený weekend by nemusel být marný jenže všeho moc škodí a tak je zase dobré to nepřehánět
No todle je OK, ale tydle naší borcí si nechávaj tejden dovolený jenom a jenom na hulení, zalízt k tomu hromada novejch modelů a jedou a jedou a jedou a jedou a jedou a jedou a jedou..........
Původní příspěvek od Kohy Tak to vám nezávidím..vybirat si kvůli sklizni tak drahocennou dovču..no i když..možná až to zažiju, tak budu řikat něco jinýho..Já nastupuju do školy až v říjnu, takže sem v klidu
Mě přijde naopak lepší si vzít dovolenou někdy v říjnu a pořádně si jí užít, než si jí vzít někdy v červenci, kdy je 40 stupňů a neni co hulit. Nikdo taky neřiká, že se ta dovolená nemůže strávit někde mimo domov...
vzhledem k tomu, že už mám jednu sklizeň za sebou v červenci, tak nouze nebyla ani v létě, ale i tak se těším na další modely, které se chystám setnout v půlce září...