Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » outdoor 4 kytii ve skelniku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
trank
Nový Člen

Karma uživatele trank - 50% Pěstitelská

Obecné outdoor 4 kytii ve skelniku Příspěvek č. 1

Tak tady vystavuju svoje kytii pro letošní rok 2.00.7 ...

Fotky na kterých jsou vyfocený kytii pro srovnání jsou z 25.7. a 13.8.
Je takový růst normální? Pomůže, když se kytii pravidelně zalívají?

outdoor 4 kytii ve skelniku

TrAnK

Naposledy upravil 13-08-2007 v 20:16 PM

Old Post 13-08-2007 v 17:30 PM
trank je offline   Profil uživatele trank   Find more posts by trank   Foto galerie člena trank   Click here to Send trank a Private Message   Add trank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BBVlada
Stálý Člen

Karma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

zdáárek podle mě je ten růst naprosto normální

BIO TreeGrow 2007 - Papaya, Papaya*Haze, Pure Power Plant, Shiva, Sensi Star, Bushman
BIO TreeGrow 2006 - HH, MK, DP*EM
BIO TreeGrow 2005 - EM, DP
Jak změřit pH - Zem i hydro!

Old Post 13-08-2007 v 20:09 PM
BBVlada je offline   Profil uživatele BBVlada   Find more posts by BBVlada   Foto galerie člena BBVlada   Click here to Send BBVlada a Private Message   Add BBVlada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trank
Nový Člen

Škůdci Vylepšení skleníku Příspěvek č. 3

Máte někdo nějaké tipy na vylepšení podmínek ve skleníku? Dneska jsem objevil pár Svilušek na jedný kytce, tak jsem ji pořádně osprchoval a abych zvýšil vlhkost ve skleníku, tak jsem udělal malej upgrade... Jelikož ve skleníku nic jinýho nepěstuju, dal jsem po celym jeho dně gumovou plachtu. Myslim, že to má pár výhod.. Umře všechen plevel, kterej rostl kolem kbelíků.. A v tý hlíně co byla ve skleníku bylo dost bordelu, což bylo určitě prostředí vyhovující škůdcům.. Na plachtě může bejt hodně vody¨..na zlepšení vlhkosti. Na místa kde mám kytii jsem dal pod plachtu dlaždice, aby ve vodě nehnily kořeny.. A taky plachta odráží mnohem víc světlo oproti hlíně, což je určitě fajn (:není to taková ta černá plachta co se dává do jezírek, ale reklamní billboard z vodafonu..je to dost silná guma) no možná to ještě vyfotim pro ilustraci Co vy na to?

TrAnK

Old Post 14-08-2007 v 23:43 PM
trank je offline   Profil uživatele trank   Find more posts by trank   Foto galerie člena trank   Click here to Send trank a Private Message   Add trank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 4

Jo dost lidí tady používá plachtu kolem kytek, můžeš se nechat inspirovat a nebo si nechat poradit u SAMa a jeho skleníku

Old Post 16-08-2007 v 13:59 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fretka
Nový Člen

Karma uživatele fretka - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

budes je presazovat z tech kvetinacu?
cim hnojis?a jake to jsou modely?

NoName pletivo + skleník O7

naboř to!!!

Old Post 17-08-2007 v 10:31 AM
fretka je offline   Profil uživatele fretka   Find more posts by fretka   Foto galerie člena fretka   Click here to Send fretka a Private Message   Add fretka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trank
Nový Člen

Příspěvek č. 6

to fretka: No ty kytii uz jsou presazeny do techto 20L kbeliku..takze myslim ze to uz staci.. Hnojit se teprv chystam..mam neco slibenyho od kamose.. No a co je to presne zac to bohuzel nevim.

TrAnK

Old Post 18-08-2007 v 10:28 AM
trank
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Tak vcera jsme poradne otrhali listi a uvarili mlíko..byl to strasnej masakr.. No a doufám že teď ty svilušky zmizej uplne. Bojuju proti nim jen velkou vlhkosti..a ted snad nemaj uz na cem zit.. Pokud by nezmizeli, tak se chystam na postrik pripravkem: OMITE 30 WP. Moc se mi do toho nechce, protoze to je dost silnej jed.. (PS: pronajmu si skafandr; )

TrAnK

Old Post 21-08-2007 v 12:41 PM
trank
Nový Člen

Příspěvek č. 8

A k tem modelum.. Je to Woodoo a Světlo.. Nevim ktera kytka je ktera.. jedna z tech ctyrech hazi jen trojlístky.

TrAnK

Old Post 21-08-2007 v 14:17 PM
trank
Nový Člen

Obecné Fotečky z konce srpna Příspěvek č. 9

Tákže, tady jsou aktualní fotky. Je na nich vidět jak to mám ve skleníku. Kytky jsou asi týden po většim otrhání listů, trošku mi začaly kvést.. Svilušek jsem se úplně nezbavil, ale nemnoží se. Čekal jsem, že kytii začnou kvést až později..možná je to tím otrháním listků...Snad se to pěkně vydří až do konce

TrAnK

Old Post 28-08-2007 v 19:24 PM
trank
Nový Člen

Obecné Fotky za světla a detail větviček Příspěvek č. 10

Tak jelikož jsem minule fotil k večeru, tak byly trošec spadený listy.. Tak těď jsem to vzal za světla a vyfotil jsem detaily vetviček u každý kytky.. Je na nich pěkně vidět, jak je každá jiná. Cao

TrAnK

Old Post 04-09-2007 v 15:00 PM
trank
Nový Člen

Obecné Kvítka Příspěvek č. 11

Tak od včera jsem začal hnojit PKčkem v zálivce.. a tady je pár fotek na makro

TrAnK

Old Post 16-09-2007 v 19:29 PM
trank
Nový Člen

Obecné Fokty po - hnojení Příspěvek č. 12

Taakze hnojim PKčkem a Boostrem.. a takhle pekne se kvítka osypala krystalky

TrAnK

Old Post 26-09-2007 v 14:35 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás