Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máte někdo nějaké tipy na vylepšení podmínek ve skleníku? Dneska jsem objevil pár Svilušek na jedný kytce, tak jsem ji pořádně osprchoval a abych zvýšil vlhkost ve skleníku, tak jsem udělal malej upgrade... Jelikož ve skleníku nic jinýho nepěstuju, dal jsem po celym jeho dně gumovou plachtu. Myslim, že to má pár výhod.. Umře všechen plevel, kterej rostl kolem kbelíků.. A v tý hlíně co byla ve skleníku bylo dost bordelu, což bylo určitě prostředí vyhovující škůdcům.. Na plachtě může bejt hodně vody¨..na zlepšení vlhkosti. Na místa kde mám kytii jsem dal pod plachtu dlaždice, aby ve vodě nehnily kořeny.. A taky plachta odráží mnohem víc světlo oproti hlíně, což je určitě fajn (:není to taková ta černá plachta co se dává do jezírek, ale reklamní billboard z vodafonu..je to dost silná guma) no možná to ještě vyfotim pro ilustraci Co vy na to?
to fretka: No ty kytii uz jsou presazeny do techto 20L kbeliku..takze myslim ze to uz staci.. Hnojit se teprv chystam..mam neco slibenyho od kamose.. No a co je to presne zac to bohuzel nevim.
Tak vcera jsme poradne otrhali listi a uvarili mlíko..byl to strasnej masakr.. No a doufám že teď ty svilušky zmizej uplne. Bojuju proti nim jen velkou vlhkosti..a ted snad nemaj uz na cem zit.. Pokud by nezmizeli, tak se chystam na postrik pripravkem: OMITE 30 WP. Moc se mi do toho nechce, protoze to je dost silnej jed.. (PS: pronajmu si skafandr; )
Tákže, tady jsou aktualní fotky. Je na nich vidět jak to mám ve skleníku. Kytky jsou asi týden po většim otrhání listů, trošku mi začaly kvést.. Svilušek jsem se úplně nezbavil, ale nemnoží se. Čekal jsem, že kytii začnou kvést až později..možná je to tím otrháním listků...Snad se to pěkně vydří až do konce
Tak jelikož jsem minule fotil k večeru, tak byly trošec spadený listy.. Tak těď jsem to vzal za světla a vyfotil jsem detaily vetviček u každý kytky.. Je na nich pěkně vidět, jak je každá jiná. Cao