Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, na http://www.legalizace.cz je pozvánka na schromáždění na podporu legalizace marihuany. Proběhne to opět na Letné a to 4.5.02 od 13.00 hod. Víc se dočtete na webu legalizace.
Díky Maggie, opět ti letí karmička za dobré upozornění.
Samozřejmě se zúčastním a postarám se, aby to na Letné věděli všichni zainteresovaní, neboť zde bydlím.
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
Milý "staříku"neboj, jestli ti není šedesát, můžeš být v klidu, znám spoustu uznalých pánů přibližně v témže věku, kteří si popřávají zelené.
Jsou to všichni super lidi a věř, že ve věku to není!-)
Už se docela těším
To All
Nepřemýšleli jste o tom, že by jsme se jako G měli slézt nějak pohromadě? Jsem totiž optimista a čekám obrovské davy! To je jen takový nápad.
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
To Shadowlady
Nějaká slezina (ne pajšl :-)) )by nebyla špatná, ale chtělo by to sem někam umístit mapku jak a čím se tam dostat ,ono od nás z Chodska je to pěknej kousek a v Praze se moc nevyznam, teda na Wilsonovo (dofam, že se to tak píše a hlavně, že se to tak ještě jmenuje) nádraží se ještě dostanu, ale dál ani kousek. Asi by bodlo nějaký jednotný triko, nebyla tu nějaká soutěž ohledně loga na triko? Jsou ty trika v prodeji? Zatím se ještě můžou nosit.
Ale zní to dobře ne - Jste zatčen "Co jsem provedl?" Nosíte triko!!! "Kolik za to dostanu?" Tak 10 až 15 let natvrdo! :-))) Ale to už jsem krapet jinde.
Kdyby se ta trika, ať už z jakýchkoli důvodů neprodávala, bylo by možné vítězný grafický podklad umístit někam na server v měřítku 1:1 ve vysoké kvalitě, že by si případní zájemci obrázek alespoň stáhli a nechali si jej vytisknout na triko v nějakém studiu?
To Fisa: Já doufám, že to na památku nebude - Že ten blbej zákon prezident napadne, byť ho podepsal.
semnou můžete pocitat vbrne... snad nas tam pujde pěkná řádka, ale přesto to asi nebude moc platný, protože jak už řekl JXD - stejně se většina pocestě zhulí a ani nedojde a celá akce stratí smysl!
ps: snad NE!!!