Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » MMM 2002 - Letná 4.5.02
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 71 

Palec dolů 2 Buschka Příspěvek č. 49

Dlouho sem tady nebyl, a proto kulím oči na tu špínu, co na mě házíš. Tos mě opravdu nasrala, bez pardonu. Připadáš mi jako radikalní bojovnice za legalizaci, která nesnese jiný názor, podobným tónem mluví ty i lidi, co stojej na druhý straně (Severa, Vacek,… ještě, že nepoužíváš třeba „ve jménu věci“) Taky mi připomináš takzvané intelektuály, kteří se v poslední době u nás vynořili a snaži se lidem namlouvat, co je správné a co ne (nejvíce se tyto lidé projevili při takzvaném boji o svobodu ČT). Takovy lidi opravdu rád nemám.

Teď k tvému hnusnému napadání :


" Nevim, kam jsi se to dival, ale v Britskych listech dosud zadne fotky z MMM nejsou.. "
------------------
Tak jak už psal Homolka (diky mu za to), ty fotky v Blistech opravdu jsou, respektive a to mě teď vrtá hlavou tam ještě v úterý a ve středu byly, a to přímo pod sekcí fotogalerie, odkaz Podivné postavy, odkaz na MMM Podivné postavy. To znamená, že stačilo dvakrát kliknout a člověk už je mohl vidět ! Dnes jsem tam koukal a odkaz už na ně zmizel (nechápu), ale pod odkazem co uvádí Homolka jsou stále k vidění - http://www.blisty.cz/gal.php?id=168 ).


"Nevim, kdo jsi, ale uprimne receno se mi Tvuj prispevek vyse vubec nelibil - jednak mlzis, ci az lzes (fotky, ktere zminujes tam proste nejsou!) a Tve otazky by se dobre hodily prave k tem panum oznacovanym jako "Podivne postavy"."
"A pokud nechapes, proc trvam na zverejneni fotek z MMM, tak jsi toho v zivote asi celkove moc nepochopil!"
--------------------

Že se ti můj přispěvek nelíbí jsem po přectení tvých řádek pochopil. Stále si neuvedla rozumný argument pro zveřejnění fotek, kde by měly být tajni policajti.
Pro mě to jsou lidi, kteří prostě dělají svoji práci, a to mnohdy tak nebezpečnou, že se o tom většine může jenom zdát. Že to jsou lidi, kteří bojuji proti organizovanému zločinu, proti hospodářské kriminalitě, snaži se infiltrovat do extremistických skupin, odhalovat drogove gangy, to snad chápeš. Jak tedy potom můžeš chtít zveřejnění jejich fotek. Jak už psal Deu, ty lidi mají své rodiny, děti, přátele… A uveřejněni jejich fotek může mit v některych případech za následek ohroženi jejich života. Ty by sis toto vzala na svědomí ? Představ si, že zveřejníš pro svoji potřebu dbát na svobodu projevu fotografii tajného agenta, který zrovna dělá na nějakým velkým případu, vyšetřování kvůli tomu kiksne anebo nedejbože agent zemže. Jsou to jen spekulace, ale opravdu by sis todle vzala na triko ?


"Cetla jsem Tve reakce na novelu §188a a musim Te upozornit, ze podle Tebe "hystericke reakce" na tento zakon jsou dusledkem hrozeb mluvci Ministerstva spravedlnosti CR pronesenych v Udalostech na CT1, kde se skutecne mluvilo o soudnim stihani umelcu, kteri zpivaji o trave a o tom, ze dotycne ministerstvo bude posuzovat jejich "vhodnost" ci "nevhodnost" pro mladez. Mozna by sis mel nejdrive overit fakta, nez se k necemu vyjadris...
--------------------


Já jenom nevěřím ve stíhání lidí, kteří v uměleckém díle použijí téma mariuhany. Sakra mohly být teda stíháni už teď a nebyly/nejsou ! Nehodlám přistoupit na nesmysly okolo návratu do totality. Já osobně jsem s politickou situací u nás docela spokojenej, mám samozřejmě spoustu výhrad, ale nebudu stát v zástupu věčnejch nespokojenců, kteří by se nesmířily s žádnou politickou stranou (Tímhle výlevem teď nemám na mysli tebe).


2 Kmenet, i Buschka:

Na začátku jsem tě přirovnal k určitým lidem, o tom svědčí i výrok Kmeneta, pro kterýho seš zřejmě modla, ma kterou mu nikdo nemůže ani sáhnout.


[Edited by kjegel on 18-05-2002 at 06:26 PM]

Old Post 18-05-2002 v 17:22 PM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teta Bushka
Čestný Člen


Registrován: May 2002
Příspěvků: 34 

Re: 2 Buschka Příspěvek č. 50

Na urazky odpovidat nebudu - nema cenu diskutovat s nekym, kdo nema jiny argumenty nez mne prirovnavat k Severovi ci Vackovi.

Nevim o co Ti jde, a ani mne to nezajima, protoze to nebude nic hezkeho.

Odpovim vsak na toto:

"Stále si neuvedla rozumný argument pro zveřejnění fotek, kde by měly být tajni policajti.
Pro mě to jsou lidi, kteří prostě dělají svoji práci, a to mnohdy tak nebezpečnou, že se o tom většine může jenom zdát. Že to jsou lidi, kteří bojuji proti organizovanému zločinu, proti hospodářské kriminalitě, snaži se infiltrovat do extremistických skupin, odhalovat drogove gangy, to snad chápeš. Jak tedy potom můžeš chtít zveřejnění jejich fotek. Jak už psal Deu, ty lidi mají své rodiny, děti, přátele… A uveřejněni jejich fotek může mit v některych případech za následek ohroženi jejich života. Ty by sis toto vzala na svědomí ? Představ si, že zveřejníš pro svoji potřebu dbát na svobodu projevu fotografii tajného agenta, který zrovna dělá na nějakým velkým případu, vyšetřování kvůli tomu kiksne anebo nedejbože agent zemže. Jsou to jen spekulace, ale opravdu by sis todle vzala na triko ?"

Asi se prilis divas na americke filmy o hrdinnych a spravedlivych agentech. Snad Te muze omluvit Tve mladi a nezkusenost, ale pouze v pripade, ze jsi opravdu sotva odrostly pubertalnimu veku. Ja jsem par agentu z ruznych zpravodajskych sluzeb znala osobne a ver mi, ze skutecnost je uplne jina. Velmi casto sve informace zneuzivaji ve svuj osobni prospech ci ve prospech sve agentury ci statu a proti zajmum obcanu. Cim mensi a neucinnejsi dohled nad nimi maji (vetsinou) ruzne parlamentni vybory, tim vice svych pravomoci zneuzivaji. To je proste tvrda realita a pokud mi neveris, tak si trochu prostuduj dejiny techto sluzeb a uvidis.

Kdyz tito lide operuji proti skutecnym zlocincum, je to pro spolecnost uzitecne. Jenze tady byla rec o agentech monitorujicich pokojne shromazdeni lidi, kteri prisli svobodne vyjadrit svuj postoj k marihuane. Nikoliv shromazdeni extremistu, drogovych gangsteru ci hospodarskych zlocincu atd. Tam proste tito lide nemeli co delat a jejich pritomnost byla vyhazovanim penez danovych poplatniku z okna. Kdyby ty pracovni hodiny venovali sledovani drogovych dealeru v centru Prahy, kteri tam kseftuji zcela otevrenym zpusobem pred ocima policistu, tak by to urcite melo daleko vyssi spolecensky prinos. Jenze oni ne - oni byli na MMM a fotografovali a nataceli lidi, kteri zadnou zlocinnou cinnost nevyvijeji. To nema s demokracii nic spolecneho a je treba na to upozornovat.

A to si na triko klidne vezmu.

Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?

Old Post 18-05-2002 v 17:58 PM
Teta Bushka je offline   Profil uživatele Teta Bushka   Find more posts by Teta Bushka   Foto galerie člena Teta Bushka   Click here to Send Teta Bushka a Private Message   Add Teta Bushka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Teta Bushka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 71 

Příspěvek č. 51

S urážkama si začala ty. To jenom pro upřesnění.

A ty lidi co dokumentövali MMM 2002 (jestli to teda byly tajný), tak většina z nich jistojistě monitoruje i dealery, co prodávaj herák, perník a další drogy. A ty by si ty chtěla třeba prozradit ? Pro policii jsou prostě shromáždění na podporu nelegální látky důvodem tam vyslat svoje lidi. Na tom nevidim nic nenormálního. Rozhodně si nedělám iluze o práci tajných služeb, ale to je princip kolektivní viny a to neuznávám. Špatný lidi jsou všude, v církvi, v tajných službách, v politice... takhle to uplatňovat přece nejde.

Mě hlavně zajímalo, proč tolik dychtíš po zveřejnění těch fotek a ještě k tomu chceš oblbnout a využít lidi tím, aby psali e-maily Čulíkovi a tím ho donutili fotky zveřejnit. To mi připadá zvrhlý.
Mimochodem můj blízký příbuzný pracuje na kriminálce, natolik dobře ho znám, že bych za něj strčil ruku do ohně. Chtěl sem vědět jeho názor na ty fotky(on sám na jedný je). Řekl, že samozřejmě to rádi neviděj, ale že
s tím nic dělat nemůžou. Takže si na to už zvykli, tak ty si prosím tě zvykni, že policie může natáčet koho chce, kde chce a kdz chce. Jako fotograf může fotit koho chce. Ale jenom hyeny to zneužívaj !!!

Old Post 18-05-2002 v 19:07 PM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teta Bushka
Čestný Člen


Registrován: May 2002
Příspěvků: 34 

2 kjegel Příspěvek č. 52

Tak na to, aby si policie mohla natacet kde chce, by to musela delat za jine penize nez za penize danovych poplatniku! Demokraticky stat je predevsim smlouva mezi obcany a uredniky, kterym obcane propujcuji moc k tomu, aby je chranili, pracovali v jejich propech atd. Proto obcane plati dane a je pak jejich pravem se dotycnych uredniku tazat, jak tyto penize pouzili, zdali to bylo skutecne k jejich prospechu. Muzes mi prozradit, komu podle Tveho nazoru prospela pritomnost onech tajnych na MMM?

Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?

Old Post 18-05-2002 v 19:17 PM
Teta Bushka je offline   Profil uživatele Teta Bushka   Find more posts by Teta Bushka   Foto galerie člena Teta Bushka   Click here to Send Teta Bushka a Private Message   Add Teta Bushka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Teta Bushka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 71 

2 Buschka Příspěvek č. 53

Nechytej mě za slovo. Tím, že můžou natáčet koho chtěj, sem myslel práva na to si to natáčet.
Komu prospěje přítomnost policie na MMM 2002 je otázka pro policii a ne pro mě.

A když se teda takhle ptáš, budu se opakovat, ale musím se vrátit k původnímu problému :
KOMU PROSPĚJE ZVEŘEJNĚNÍ FOTOGRAFIÍ TAJNÝCH POLICISTŮ ???

Old Post 18-05-2002 v 20:15 PM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teta Bushka
Čestný Člen


Registrován: May 2002
Příspěvků: 34 

Re: 2 Buschka Příspěvek č. 54

KOMU PROSPĚJE ZVEŘEJNĚNÍ FOTOGRAFIÍ TAJNÝCH POLICISTŮ ???

DEMOKRACII!!!

Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?

Old Post 18-05-2002 v 20:22 PM
Teta Bushka je offline   Profil uživatele Teta Bushka   Find more posts by Teta Bushka   Foto galerie člena Teta Bushka   Click here to Send Teta Bushka a Private Message   Add Teta Bushka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Teta Bushka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 65 

Fotografie tajných policistů Příspěvek č. 55

Pozorně jsem si prohlédl všechny výše zmiňované fotografie tajných příslušníků policejních složek. Za sebe mohu vyslovit jen slova radosti, že jsem měl tu možnost spatřit jejich „velmi inteligentní a míruplné obličeje“ ! (To kjegel : píšeš, že jeden z nich, zachycený na fotografii, je tvůj blízký příbuzný. Dovol, abych ti vyslovil upřímnou lítost.)

Ale dost ironie. Společně s Tetou Bushkou (pozn. pro kjegela : Modla slouží ke zbožňování. Bushku Bryndovou nezbožňuji, nýbrž obdivuji, což je dost podstatný rozdíl !!) mám stejný názor, že tito „dobře utajení lidé“ vskutku neměli na MMM 2002 co dělat !!!
Nicméně, jak se říká, obličej je zrcadlo duše – jejich obličeje, plné stupidity, perverzity a sadistické zvrácenosti, plně vypovídají o úrovni jejich „demokratického“ poslání a cítění. Ostatně to by se dalo bez většího zaváhání říci i o většině vládnoucích a represívních složek tohoto státu !

P.S.: Opět to kjegel : Kritizovat je vskutku jednodušší, než něco poctivého a dobrého udělat !!

Km_here

Old Post 19-05-2002 v 09:27 AM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 65 

To Homolka : Příspěvek č. 56

Bravo !! Mám dojem, že jsi ten nejlepší, nejinteligentnější, nejmoudřejší a proto máš plné právo vše kritizovat a zhodnocovat svým jedinečným a nejbystřejším rozumem ! Člověče, tvými ústy hovoří sám Hospodin !! Prosím, za prominutí, že jsem si toho nevšiml dříve. Již nikdy si nedovolím svobodně uvažovat – Dokud nepromluvíš TY !!!

P.S. Ani, kdybych vlastnil tvou fotografii, nikdy bych do ní nevpíchnul špendlíček

Km_here

Old Post 20-05-2002 v 18:42 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Registrován: Dec 2000
Příspěvků: 300 

Příspěvek č. 57

Ale pánové, no tak ! Jak vidím, diskuze se nám tu začíná přiostřovat. Pamatujte na náš kodex, nebo téma zahodíte do kanálu... Zase mám pocit, že jsou tu lidé, kteří se nedokážou přenést přes názor druhého, a VĚCNĚ na něj reagovat tak, aby to přineslo něco i ostatním. Obíháte kolem stejné planety, zastavte se na chvíli a podívejte se kolem sebe, ne jenom dolů !

[Edited by Deu on 20-05-2002 at 08:35 PM]

Deu

Old Post 20-05-2002 v 19:32 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1438  

Když někdo vypadá jako prase, je to možná otázka mého pohledu, ale prase poznám, tím Příspěvek č. 58

jsem si jist Co si budem povídat? Mám dojem, že už akce JXD začala ukazovat na neschopnost v klidu rozjet určité akce na podporu legalizace...
Sorry ale ty obličeje opravdu mluví samy za sebe...

Old Post 20-05-2002 v 19:50 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 71 

Příspěvek č. 59

2 kmenet : tak za prve jedna se o fotografie prisluniku kriminalni policie, nikoliv nejakych tajnych clenu. Coz ovsem neomlouva jejich zbytecne zverejnovani. Za druhe : tvoje texty o tobe opravdu dost vypovidaji. Nevim jak muzes soudit lidi podle ksichtu. U kriminalky proste musi slouzit lide, kteri uz svym vzhledem budi respekt. Vzdyt musi bojovat s lidmi, kteri se kolikrat nestiti niceho !!! Nebo by si chtel, aby vrahy, prekupniky, dealery a jine zlocince honili mirumilovne vypadajici, intelektualne se tvarici usmrkanci ? Dej si svy nazory do poradku a koukej na svet, jakej je.

2 Buschka : Vzhledem k tomu, co tu pise Kmenet (to jsou opravdove sracky) a na varovani Deu se ti omlouvam, za neprimerene utoky na tvoji osobu( ale muzes si za to sama). Za svym nazorem si ale stojim. Nestaci mi tva odpoved, ze to prospeje demokracii. To je jen zase tvoje mlzeni, uved konkretne, komu to prospeje.

Old Post 21-05-2002 v 10:07 AM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teta Bushka
Čestný Člen


Registrován: May 2002
Příspěvků: 34 

(2 Homolka & Kjegel) + (2 Kmenet & ostatni) Příspěvek č. 60

Homolka & Kjegel:

Moje trpelivost s vami je uz u konce. Ani jeden z vas totiz podle mne nechce seriozne diskutovat, ale jen predvadite vase ega a snazite se vzbudit verejnou pozornost. Bud se ptate dokola na jednu stejnou vec, na kterou jsem jiz odpovedela v nekterem predchozim pripevku, nebo stale opakujete nejaky nesmysl, ktery jste nekde vycetli a vubec nevnimate realitu. Ze prave Ty nevis o existenci THC receptoru v lidskem mozku, Homolka, neznamena, ze neexistuji - kdybys skutecne stal o vysvetleni, tak by sis proste treba do Googlu zadal prislusny retezec a nasel bys celou radu stranek v cestine, stejne tak muzes ucinit ohledne prokazanosti lecebnych ucinku marihuany. A Kjegelovi chci jeste rict, ze jako policajtsky synek na tomto foru asi tezko bude hledat sympatie pro sve pribuzne - to je proste dane, ze hulici a policajti vetsinou nejdou moc dobre dohromady, mozna ze se to zmeni, pokud bude trava dekriminalizovana ci legalizovana, ale za soucasneho stavu veci jsou tyto dve skupiny antagonisticke a nic s tim nenadelas. A kdyz se na mne obracis, tak bys mel mit alespon tu slusnost systematicky nekomolit moje jmeno. Klidne si v teto verejne psychoterapii pokracujte dale, ale beze mne.

Kmenet & others:

Diky za zastani, ale je to jako to povestne hazeni perel...!)

Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?

Old Post 21-05-2002 v 14:09 PM
Teta Bushka je offline   Profil uživatele Teta Bushka   Find more posts by Teta Bushka   Foto galerie člena Teta Bushka   Click here to Send Teta Bushka a Private Message   Add Teta Bushka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Teta Bushka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kjegel
Stálý Člen

Karma uživatele kjegel - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 71 

2 Teta Bushka Příspěvek č. 61

Naposled jsem se ti omluvil za urcite narazky (priznavam, ze nerad), ale tvoje posledni vymesky me utvrzuji v tvem odporu prijimat jine nazory, nez ty jenz se snazis publikovat. V prvnim prispevku jsi me obvinila ze lzi a vymyslu. Kdyz se me Homolka zastal, zacala si napadat i jeho. I po jasnych dukazech, ze ten kdo tady lze a mlzi ve prospech svych veci ses ty, ses nedokazal pres to prenest a aspon se omluvit. A nejen to, v zatim poslednim prispevku si opet ukazala svou nesnasenlivost, znovu si napsala lez, oznacila si me za policajtskeho synka, coz vubec nechapu, jak si na tuto skutecnost prisla. Tvoje dedukce jsou proste vyplodem vypestovanych predstav. A jeste k tomu pomoci nich stves lidi proti sobe, vyvolavas tady vyostrene nazory a posleze openenta jenom srazis. (Uz si me tady oznacila za pubertaka, co toho jeste celkove moc nepochopil, obvinila si me ze lzi, me postoje si prirovnala k tajnym agentum, mas me za policajtskeho synka, ...). Dokonce tady vychvalujes nazory, ktere vyvolavaji nesnasenlivost mezi urcitymi skupinami obyvatel a sama to tady predvadis. Zapojujes svoje utkvele predstavy do vztahu mezi "tvymi hulici" a policajty. Ja se povazuju za uzivatele mariuhany pomoci vdechovani koure, ale mazi "tve hulice" se neradim. Par tahu jsem absolvoval i s cleny policie a normalne jsem si s nima rozumel. Konzumenti travy jsou proste vsude, nezavisle na oboru, v kterem se snazi uplatnit. Vytvaris tady predstavu nemoralniho policisty, ktery ma jenom same postranni umysly a kouka, kde by koho sejmul. Z me zkusenosti proste tvrdim, ze vytvaris nesmyslnou predstavu o urcitych lidech.

2 Homolka : trosku ti nalestim ego aby mela Bushka radost a tim potvrdila svoje teorie
Jsem neskutecne rad, ze se na Groweru najdou takovy lide jako jsi ty. Kteri premysleji svou hlavou o nazorech, ktere tady jsou vyrceny a nenechavaji se strhnout proudem. Nebudu te vychvalovat moc, abys ti ego neprerostlo pres telo. Ted si du dat speka, abych se pomazlil se svym egem ::

Old Post 21-05-2002 v 18:25 PM
kjegel je offline   Profil uživatele kjegel   Find more posts by kjegel   Foto galerie člena kjegel   Click here to Send kjegel a Private Message   Add kjegel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Registrován: Dec 2000
Příspěvků: 300 

Palec dolů Příspěvek č. 62

Jak vidím, z mých rad jste se moc nepoučili... Nechápu, proč stále do Bushky prudíte a navzájem se masírujete, původní název tématu je MMM2002 - Letná 4.5.02. Svůj názor vám už sdělila, a je od vás velmi neslušné, že se do této vážené, starší paní takto navážíte, zejména řeči o tajných mě udivují nejvíce - v hospodě už bych asi neudržel ruku...
Bushka je jedna z mála, která se nebojí otevřeně a veřejně se postavit za naši věc, moho už toho pro nás všechny udělala, a zato jí mezi námi náleží čestné místo. Takto to vidím já a cítím proto povinnost se postavit za její čest, jakékoliv další urážky na její adresu budu
považovat za urážky mojí osoby.
Vůbec se mi nelíbí, že jakmile se na groweru objeví nějaká známější osobnost a vyjádří se, hnedka dostane spršku nekultivovaných názorů, jak všechno dělá špatně... Nevšiml jsem si, že by kdokoli z vás někdy něco viditelného, smysluplného kromě hanlivé řeči udělal, a byl v pozici, aby mu musela Bushka vyvracet jeho názory a vysvětlovat každé svoje slovo !

Myslím, že k tomuto tématu jsme měli dostatečný prostor na vyjádření svých názorů, škoda že se nám konec zase zvrhlo v neplodnou, nelítostnou rétorickou bitku mezi členy... Téma je uzavřeno a budu se těšit na MMM 2003 !

Deu

Old Post 23-05-2002 v 13:59 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5277310 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív