Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ja teda zacnu! takze:
pole c.1:asi metr od postele(nespim vedle pole ale indoor
pole c.2:asi asi 4 metry od zadni vchodu meho domu.
pole c.3: asi 60m od meho zadniho vchodu meho domu
uz me sere jak se clovek za tema kitama nachodi
PeAcE...
EDIT:pole c.2 presunuto, z duvodu velikosti(mel sem je v kyblich tak v poho, bylo to vplanu) - tedkom tak deset minut jizdy autem.. to budou prochazky...
hej tak 20 minut cesty někdy i víc když se jde pomalu. Ale i nake ty kilasky vuli kyti bych určitě ušel. Tak pište lidi jakou štreku musíte ujit za s vojima kytkam....
já to mám 50km od domova,ovšem tak 200metrů vzdušnou čarou od domu kde bydlí babička..ale někdy jedu jenom na pole,bez návštěvy babi,takže 50km.a ještě 5 metrů od baráku další 3kyti..
moje holcicka je v prumeru tak 4km od domu bohuzel je tam zakas vjezdu bez povoleni bohuzel povoleni nemam tak spekuluju nad tim jak tu 3metrovou kocandu dovezu domu
tam je to snadne.... ale spatky je to z kopca cez dedinu do kopca tam je asfaltka az na vrch ale obidete zahradky a do sta nete sa dajme to mu po plot tak ten obidete v tme asi 300 krat a az po dalsi kde prehadzujete bicykel a dostanete sa na fajn downhil a na cez zihlavu na asfaltku pod dom a maly kopec hm...
Tam ja to mam rozne. na Svk to ma jeno cca 10 km a 17 km ( cim dalej od vacsieho mesta, tim lepsie. ludom sa nechce chodit tak daleko a je tam malo osidlena oblast a same krikoviska ). v Cy to mam y domu cca 75 km bo to boo jedine miesto o ktorom som vedel, ale na druhy rok to uz bude iba 30-40 km. Este ye mame auta inac nevim, neviem ako bz sa to fdalo , aj ked som pestoval davnejsie tak sme chopdili peskz na flek 15 km tam a 15 km pat a dalo sa to a to sme tam vsetko nosili pesko.
takze asi 3 polessa mam tak 20 Km od home a dalsi 2 polesa (favorites) asi tak 40 km preoto tam jedu jen rezy kuli casstymu dojizdeni na samce=hodne bena =hodne penez