Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nevim jestli je to spozumitelny.. ale tady je naod a myslim ze obrazky doplni chybejici informace.
original thread u nas z cannaseedcollective.ca clen Ras asad.. ma spousta skvelych udelatek. https://www.cannaseedcollective.ca/...read.php?t=3073
dik za uvitani Dv,¨
H ja jsem zjistil ze samce jsou super odolny, vetrak bych poustel kdyz je zapnuta lampa.. kdyz ne tak se to muze stridave dusit.
hP.
ahoj pinďulíne. dobře žes tu a trochu to tady víříš
hele ale tady tohle moc nechápu? na co nechávat toho samce při životě v drahoceným prostoru pod žárovkou, když by stačilo ho mrsknout na okno, nebo vůbec případně jenom mu vorvat větve a nechat ty kvítky dojít k pylu ve váze? pylu i tak udělá hafec, no né???
O udržení samce při životě v odděleném prostoru, tak aby ti neopiloval ty rostliny které nechceš. Takovej box kde necháš samce při životě a pak si s jeho pilem můžeš dělat co chceš
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
presne tak zedy a muzes slechtit coz je docela zabava, nebo jen tak delat seminka pro nemocnou babicku ktera by jich uzila... taky ten pyl se nedostane prez filtr.
a abych byl uprimnej tayem, koukal jsem se na growera dlouho, ale zacaly my byt lito ze ten raketovy boom marijuana ve svete nas cesi nechalo u hollandskych modelu (mozna z jazykovych duvodu) ale uz ten vyber trav je tak obrovsky a talent tady na growera taky ze by to bylo skoda byt v cechach s dobrou genetiku a nerozdavat ji.
P.
no musi byt nejaky filtry pro horkovdusny topny systemy (??) na ten horak, nebo neco z auta, pylovy filtr.
musi byt
P.
miluju tohle fudlani, a tesim se az zlaty cesky rucycky zacnou vyrabet travovy udelatka. Cesi jsou v tom nejlepsi na svete.
ja myslim ze to dat ho jinam si umi vyxresit snad kazdej s qi nad 70.
jde spis o to ze qantita pilu a mozna i qalita je urco lepsejsi pod tou lampou vid...