Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tákže tento dread bych rád věnoval mojemu prvnímu outdoorku
Začal jsem s vyklíčenýma no-namama a hnojil dostupnýma hnojivama (kristalon start,AB extrakt) později Hnojivo na jahody od doporučení mého přítele THC =)(jako nej dostupné hnojivo).
Příštím rokem bych rád zkusil i hnojiva od Plagronu, ale tento rok budu rád za nějakou úrodu. Tudíž nemusíte šetřit kritikou =) (já to snesu)
tady jsem začínal ... první semínka již zmiňovaného No-namu byly vyklíčené doma a rostly cca do 4 patra u mě za oknem. Sem tam jsem to zalil krystalonem start a tak od toho 3 patra jsem nasadil provizorní folijáček (odkaz v podpisu) a tak to rostlo
No a po přesunutí ven to vypadá asi takto...(Byly přidány nějaké nová kytky od kamoše tudíš už je jich tam docela hojnost) Nafotil jsem taky nějaké makra pestiků na jedné kytce od již zmiňovaného kamíka ...........Ať se líbí =)
Edit: nevíte co je na druhe fotce za kytku ? docela me zarazi ze nema vubec listy normalni marjuány... jen jednocípé listy ... díky
Rozhodně bych doporučoval přesadit do větších květináčů, protože v těhlech za chvíli budou mít kyti nedostatek místa pro kořeny. Jinak ta kytka s jednocípejma listama ti pravděpodobně už dřív nakvetla, ne?!Protože po přepnutí z květu zpátky na růst se kytky takto chovají-degenerují...
Thread ti přesouvám do outdoor galerie, protože sem nepochybně patří...
hola braťa pěkné kitičky ale pro větší rychlost růstu jim také udělej foliják a zveč ty květináče jeslty chceš můžu ti dát velké kýble od barev a ještě něco zkus satříháváni a ohýbání!
Byly přidány nějaké nové fotky uz jsou asi 2 tydny staré.. byl jsem mimo domov tak proto takové spoždění. V dobu focení jsem poprvé s kamarádem použil již zmiňované hnojivo na jahody... Tak jen můžu čekat co to s tím udělá.
Edit: vím že mám už šíleně male květináče, ale bohužel na to tedka nebyl čas ale hodlám s tím něco udělat, jinak fotky jsou od těch předešlých přesně měsíc staré
Zdravím Groweři tak pokud se vše zadaří tak pojedu už zítra zkontrolovat naše krasavice. Takže počítám, že fotky by mohly být na síti tak do úterý....už jsem zvědavý jak se povytáhly.
Takže je tu Úterý a s ním i slibované fotky.... Včera jsem spal na chatě kde kytky máme a jakmile jsem dojel tak to se mnou málem seklo ...kytlky se povytáhly nehorázným způsobem a začaly kvést. Pro mě uplného negrowera absolutní štestí =) Jinak nové změny ... bylo přesazeno a přecampoval jsem už na opravdu větší květináč :-) ostatní budou cca tak do tydne... Hnojivo pořád stejné.. na jahody.... co je cca na 5l konev jedna odmerka.. a cetnost hnojení je tak jednou-dvakrat do tydne...no a zde již zminované fotky
Edit: byla uprava kvalita fotek. Dřív jsem pouze vzal jak Ko*ot fotku a opticky jsme ji zmensil takze po zvetseni byla jak vybluta... ted už zmenšuju velikost
zdar doufam ze jsi vytahal samce na tech fotach predtim to vypadalo ze tam jeden je a nemas pristup treba ke slepicincum myslim ze takovi hnojivo by kytickam jen prospjelo jinak to mas krasny a preji ti ad ti to vyjde davam ti K plus
nene ani ze zacatku to nevypadalo ze by nejaka kytka mela kulky a to se také projevilo potom.... z 5 kytek 5 samyc :-D (samic) i kdyz nevim nevim jak s tou malou slečnou v prispevku č.7 ta nejmensi kytí. ted ma cca 30 cisel a to byla nasazena cca ve stejnou dobu ... ted jsem ji dal kamaradovi domu tak uvidime... ( nechteli jsem s kamosem riskovat ze by to byl samec a ojel nam nase slecny ... tak snad =) dneska jedu zase na chatu ... trosku ostrihame listky a bude mlíčko
tak přišlo veliké zklamání po uvaření mlíka z půl igelitky našich listu se nějaký převratný stav neobjevil... což mě docela mrzí můžu jen doufat že to Thc co nebylo v listech bude alespoň v pálkách.