Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdary prde to sem rád že to pěkně vyjelo, světlost je podle mě prostá a to moc veká teplota u vrcholku skus jí změřit, menší rostlinky sou na to nachylnější...
Tak ať rostou pic
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
hulítko kytičky máš krásně zelený ................
asi budou pěkně zdravoučké .....
Hnojíš ,hnojíš....
skoušels někdy postupně zvyšovat dávky............?????
nekdy zkus!!!!!!!!!! vysledky jsou pak brutálnější ..!!!!!!!!
Zdar huldo vypadá tp že jsi nadobré cestě jak se někdo ptal stonky jsou od přírody mohutný a silný, je dobře že si to zastřihl páč by to jelo moc do výšky. pohraj si s ohýbáním pak se ti z ní udělá krásná bonsajka, tahle genetika leč levná se hezky větví, ventilaci určitě dořeš, co možná nejlíp věř mi na kytkách se to oplatí a v květu bez pořádnýho ofuku skončíš jako muj první grow. pic ať rostou veka
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
hezky hulitko rizky vypadaj fakt mohutne a zdrve ?
muzu se zeptat cim je hnojis kdyz je zasadis ty rizky nebo si je jeste nehnojil ?nevidel sem to tu napsane tak se ptam zatim peace!
a v pohode jo?rozdejchaj to mormalne?ja to skisl s tim rootem a rizecky se asi nejak spalili....nebo newim taky sem dal 1ml na litr newis cim to mohlo bejt a w tom rock wolu je nachas jak dlouho?
čau,
je to tu bída s zájmem o nízký watáže co?..
cak, musíme si pomáhat...
vypadá to celkem fajn, zdravá barva, hustě listů, držej se ti při zemi,...těžko hledam co bych z mý pozice vytknul, držim palce, ať s tý sedumdesátky vymáčkněš co to dá,,,budu sledovat,
měj se čáo
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
Moc pekni kyticky, moc pekna prace, sedmdesatky jsou roztomily, neprebejvaj ti nahodou nejaki rizecky? Se mi nedari nic sehnat a ctyrstofka ve skrini jen nudi se at se dari! cau