Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A to budeš mít někde pod lampou nebo už odteď za oknem?? Protože teď je hrozně brzo-ještě do 21. března bude perioda 12/12 a minimálně další dva tři tejdny perioda 13/11-což kytkám pro růst zrovna nevyhovuje...
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
V uterce(na mokry proces v kuchyni) jsou napustene chemikalie proti plisnim a mikrobum a proto je nutne ji vyvarit a dukladne proplachnout a nebo se na tento blaznivy proces vykaslat a klicit bud v raselinovych valeckach pro hlinu a nebo na vatovych(olicovacich) tamponech nasich zen nebo milenek.Zrovna ted klicim v kokosovem substrate a vyhoda tkvi v tom ze klicek nezaleze do splete vatovych vlaken a naklicene semiko jde pak pinzetkou vyndat "jedna basen". TX.
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli když tu techniku budeš mít vedle toho normálního modelu, tak jestli ti to nemůže nějak ovlivnit? Když třeba budeš mít samici od modelu a samce od techniky, tak jestli se ti to třeba nesprcne? Já se v tom moc nevyznám, techniku jsem nikdy nepěstoval, ale tímhle jsi mě inspiroval. Asi taky nějakou techniku zasadím jen tak pro radost a budu TECHNIK 2.třídy.... A.L.Rimmer.
deejayMaxX: Docela nechápu tvý počínání, at už s technikou, či takhle brzkým vysazením...ale budiž, je to tvoje svobodná volba...
Ale
1,technika není moc vhodná k tomu tvýmu "mazlení" vlastně technické konopí je kultivováno k tomu, aby mělo co možná největší stonky, z kterých se pak získává vlákno, tudíž se téměř vůbec nevětví- takže se na tom moc zaštipovat nenaučíš ( ovšem na druhou stranu se na tom není co učit)
2, na to samoopýlení bacha, pokud se nepletu, pyl se může roznášet až do vzdálenosti 1 kilometru...( samo sebou, že semínka budou pak na h...o)
Pokud ti můžu poradit, tak techniku vyhod a uč se na normálních kytkách, nic na tom nezkazíš - pokud se ti nepovede metoda FIM, tak se ti to alespon normálně rozdvojí...
Přesně tak, já taky vysadil .. dokonce už na Nový rok . Jsem chtěl zkusit tu tewchniku jen tak se srandy, kdybych si to dal na záhonek před domem, lidi by se asi divili... možná by mi to i sklidili. Ale zas by mi nikdo nemohl nic udělat.
Hele to ty květníky otáčíš-vypadá to jako by se odvraceli od svetla..Jinak není vidět jesi to je za oknem ale myslim že to neni ideální protože tyhle maly kytky se pak strašně táhnou-jesi máš možnost přímého osvetlení(ne přez sklo)tak bych ti to doporučoval...
Hodně uspěchů...