Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Měl sem ňáký průsery s chlupatejma tak sem byl chvíli mimo.....Už sem ale spátky a chci se pustit do outdóru. Jel sem ho už předtim ale pokaždý na zahradě a na to po domovní prohlídce nemam už ani pomyšlení
Na ten out mam už všechno připravený a naplánovaný jenom pořád nevim jak to sklidim a dostanu domů?? Je to docela daleko od baráku a autem se tam sice dostanu
ale nejblíž tak 300metrů od toho políčka....A představa že potáhnu 20 kytek (snad 20) přes půl lesa a přes pole do auta se mi moc nezamlouvá
Nemáte na to někdo ňákej osvěčenej trik???
Tak pokud nemas vrtulnik (), tak ti stejne nic jinyho, nez to tahnout, nezbyde... Pokud chces kytky cely, tak do neceho nacpat (treba velka krosna nebo tak neco) a pokud je cely nechces, tak ostrihat jen to co chces a normalne do batohu... pri 20 kytkach to stejne budes asi muset otocit vickrat, ale to by me netrapilo.....Pri tom chozeni dychej zhluboka, procistis si plice
Převlíkni se za starou babu vem si na záda nůši naházej tam co se vejde a zezhora to zamaskuj nějakym roštim, ale pak to nepal v kamnech .
Prostě vostříhej palice dej do batohu a máš to, pokud je chceš celý, tak se projdeš víckrát.
Původní příspěvek od Softly Převlíkni se za starou babu vem si na záda nůši naházej tam co se vejde a zezhora to zamaskuj nějakym roštim, ale pak to nepal v kamnech .
Prostě vostříhej palice dej do batohu a máš to, pokud je chceš celý, tak se projdeš víckrát.
Rofl
Tenhle thread ---> Dobrej fór
Co třeba částejčná sklizeň + onen převlek za babku, která má hrb a sbírá klacky na podpal, aby si mohla upéct perníček
Btw kdyžtak to natoč, mohla by to být dobrá komedie
Zdá se mi to, nebo tu jsou členové, kteří jsou absolutně zbavení důmyslností, představivosti a kreativity? Ale tenhle rádoby problém nepotřebuje ani jednu ze zmíněných věcí
Měl sem ňáký průsery s chlupatejma tak sem byl chvíli mimo.....Už sem ale spátky a chci se pustit do outdóru. Jel sem ho už předtim ale pokaždý na zahradě a na to po domovní prohlídce nemam už ani pomyšlení
Na ten out mam už všechno připravený a naplánovaný jenom pořád nevim jak to sklidim a dostanu domů?? Je to docela daleko od baráku a autem se tam sice dostanu
ale nejblíž tak 300metrů od toho políčka....A představa že potáhnu 20 kytek (snad 20) přes půl lesa a přes pole do auta se mi moc nezamlouvá
Nemáte na to někdo ňákej osvěčenej trik???
jéžiš
táhnul jsem asi 30 kytek na zádech se vším všudy snad kilometr skrz kukuřicu..a to dvakrát, najednou bych to neunes...nejvíc vys*anej, ale jak jinak bych to měl z pole asi dostat?? teleport? přemejšlej
No zase zadnou paranoiu, myslim ze policie ma na praci dulezitejsi veci, nez ti sedet pred barakem, natož tě sledovat k poličku. Jedine práskačka od sousedu, takze nocni tichou vypravu mno. Tot muj nazor. Ale obcas je to nepríjemný, to zase joo
já na tyto věci mám raketoplán - vyhlídnu si na jaře pole s kukuřicí (tak 4 km dlouhý) a až vypěstuju kytky tak je odstřihnu, dám na kraj pole, a přistanu v tý kukuřici s tím raketoplánem (omlouvám se zemědělským družstvům), zavolám nanoboty kteří palice nadrtí na atomy, naloží do spec. sudů které za letu pouštím na můj barák.
touch wood: no pokud na nem mas navic klingonsky maskovani, tak jsi vykrytej
tenhle dred: lol. jestli mas karu tak nevim co resis-kdyz vostrihas jen palice tak se ti to do kufru vejde a pak uz jen pevny nervy. podivej se na pulp fiction jak jim radi mr.wolf ohledne prevozu negru s ustrelenou hlavou a jsi doma
ne - ale mám tam pozitronový pole které identifikuje psychiku osob nalézajících se v blízkem okolí. A kdo bude mít psychyku na styl , vobložák , čorka, nácek tak dostane ultrazvukový výboj který bude mít ničivý účinek na hlavu oběti
ps: sháním brzdový destičky do raketoplánu discovery