Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vítejte ve fóru Mikropěstování. Vzniklo díky značné oblíbenosti této disciplíny mezi členy, kteří mají určitým způsobem omezené podmínky pro pěstování. S těmito podmínkami souvisí také některé netradiční postupy jak zvýšit efektivitu.
Do fóra patří skřínky do 250 watt HPS včetně, nevyjímaje zářivkové, CFL a LEDkové pěstování. Diskutujte zde také techniky pro mikropěstování - SCROG, Vertikální SCROG, apod.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jestli tahle kategorie bude fungovat jako galerie-neměla by být zařazena v galerii?? Vždyť to tu pak nebude vůbec přehledné-viděl bych to třeba na stejnou kategorii tady a stejnou v galerii-tady by byly různé nápady a náměty a v galerii jejich realizace-co ty na to?? Jinak si taky myslim, že 250w už takový mikropěstování určitě neni-vždyť pod tim jde udělat klidně 200g a víc, což až takový mikromnožství není a taky to nevyrtoste na mikrokytkách. Já bych jako mikropěstování viděl 100w a níž...
Bych řekl že pěstování pod touhle watáží je spíše česká specialita. Třeba na icmagu se v kategorii micro grows oběvují občas i 400w a těch 150w běžně... Jde o to jestli se ohlížet na světový vývoj nebo zavýst vlasní pravidla...
V teme: Co bys rád viděl v nové verzi Groweru? sa rozoberalo to ze by sa indoor rozdelil na HID a na fluorescentní zářivky+ cfl, bolo by to omnoho lepsie, ako to rozdelovat podla wattaze
2: Pan Ker
nemusi to byt ako galeria, ved by tu islo o techniky nie?
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Původní příspěvek od Erixon Bych řekl že pěstování pod touhle watáží je spíše česká specialita. Třeba na icmagu se v kategorii micro grows oběvují občas i 400w a těch 150w běžně... Jde o to jestli se ohlížet na světový vývoj nebo zavýst vlasní pravidla...
Tohle je hodně diskutabilní. Za první lze těžko srovnávat grower s icmag, kde své výpěstky, mimo jiné, prezentují i nejznámější a nejzkušenější šlechtitelé a za druhý těžko srovnávat Českou republiku s celým světem-já bych se v tomhle případě na světový vývoj neohlížel. Podle mě se najde málo lidí, kteří by měli prostor na 600 a víc wattů. Pro mě je i 400 nepředstavitelný-prostě bych to neměl kam nacpat. Řeknu to asi takhle-jestli je 250w pro někoho microgrow, tak 600w je potom pro mě megagrow(a vznikne kvůli tomu nová kategorie-asi ne)...
Já bych dal do "mikropěstování" 150W a míň.
Pravdu má Pan Ker, že srovnávat grower s icmag se nedá, ale těch 150W se mi zdá akorát. Jde ještě jestli jsem zařadit i CFL, to se mi zdá jako nepoměr. 150W sodík/metla a 125W CFL modrá/červená - sázel bych na CFL.
No já nevím - mě tohle rozdělení přijde vcelku zbytečné. Když chce někdo najít něco o 70watt, dá do vyhledávače v inddor pěstování 70watt a je to! Jak psal Pan Ker, možná to udělá jenom ještě větší zmatek!
a matkarný _??? to by bola aká kategoria _??? a také predpestovanie to je tiež ako in_!_? (ako matka) predsa je to určitý čas in_???
a este jedna vec na rastovú fazu si dam npr. 150W vec a kvet 250W
bude sa počitať kvetová faza nebude sa teraz rozdelovať na pol to by bol este väčší zmätok...
SRY, ale tohle se mi moc nezdá. Znám spoustu lidí co maj 600W a víc a s komerčním pěstěním to nemá NIC společnýho. Nemyslím, že kdo má víc než 600W musí prodávat, nebo jsi to myslel nějak jinak?