Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
trumfování growerů mezi sebou(něco, jako když si v Čelistech I. ukazovali na lodi v noci ty zranění a jizvy)
vše nepříjemné, co se vám v souvislosti s growem stalo ... pište o hromadách klíšťat, zraněních, prstech useknutých od rýčů, hřebíkách vražených do lebky při stavbě skříně , sodíkem vypálený cejch atd.atd. případně sem házejte fota, ať je to pěkně zdokumentovaný
tak du na to: sem si řek, že pudu zalejt svoje čerstvě zasazený blueberry.
sem si vzal jenom pantofle a kraťasy. Šel sem přes ostružiny(trocha krve neuškodí). Horčí to bylo, když sem zpátky přeběh 3 metry přes brutální kopřivy
sílu tý kyseliny dokumentujou 2 klíšťata, který lezli po noze. ty kopřivy byly tak silný, že po proběhnutí těma kopřivama ty dvě obří klíšťata jen zaklepaly nožičkama a konec s nima
horší byla cesta domů(brutální bolest), ale nejhorší to bylo doma(to z tý kopřivy se mi asi dostalo do krve a já sem asi 6h nemohl dejchat a o tý bolesti ani nemluvim), škoda, že nemám ty puchejře zdokumentovaný
na maturitní večírek sem se fakt nedostal
ale za harvest to stálo
Jednou jsem dělal slepičáky, předmět kterým jsem je míchal (jo to kdybych já věděl co to bylo ) mi při přenosu na místo, kde měl kýbl relaxovat na slunku, spadl dovnitř a pak nastal čin X, a to vyndat to z té sračky... No byl to hnus...
jo jo, kopřivy sem si taky zažil. asi desetimetrovej pás metr a půl vysokejch kopřiv když sem přesazoval.nemluvě o komárech. ještě sem musel projít řekou a bahnem po kotníky a pak vlízt kámošovi do auta. měl radost ze mě, klučina...a nakonec to stejně nevyšlo páč ten hlavní nepřítel byl myslivec
jj, trpět pro hulení!!! s outíkem sou vždycky takovéto nějaké pichlavé a žahavé příhody, ale to musí být. já jsem se docela slušně nadřel s prokypřováním půdy, bo to moje místo bylo nejspíš na okraji nějaké sto let staré haldy odpadu ze stavby, takže jsem z hlíny postupně vytahal odhadem dobrejch pět, šest koleček roztřískanejch tašek a cihel! spousta potu a ještě víc komárů!!! ale jinak letos suveréně vede mravenec, co mě pokousal na koulích a na prdeli!!! tyvado sem se musel přímo na poli svlíknout, abych ho vyklepal z trenek!!!
...normálně jsem takovej zmrzej furt....tj. docela mi vyhovuje v místnosti teplota tak 22-23stC ....
no a loni jsem celou zimu trpěl kvuli šalvěji, která má radějí 19-20stC
1. stupeň - zabahněné boty a oblečení... to ještě jde
2. stupeň - cesta skrz dvoumetrové kopřivy... už jsem si zvykl
3. stupeň - doma mají nejlepší způsob, jak na mě apelovat: "jinak ti seknem kytku", teď je aktuální: "Kolik že toho chceš příští rok?" ...no a to mě nejvíc sere....
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
nejvetsi nepritel-Kukurice, na spaleniny koprivou jsem si zvyknul ale na riznuti listem kukurice primo pres oko si nezvyknu nikdy! Bolest srovnatelna s kousnutim mravence do kouli
hmmm říznutí listem kukuřice přímo přes oko? Myslím, že Kus hoven je prozatím G.mučedník number one. I když samozřejmě uznávám, že kulky poštípané mravencem jsou v těsném závěsu... moc vám to kluci nezávidím
no tak me se stali takovy ty obvykli veci akorat....takovy ty zasahy proudem pri zapojovani sodiku(bez prirucky)
nejhorsi asi byl ten pad ze stromu no...nebejt tam ty koprivy tak sem se asi zlamal vsecky koncetiny no...ale ta cesta domu stala za to celej rozlamanej asi 2km nepral bych nikomu
Hele ,já jsem jednou řádně zmaštěný dělal elektriku do boxu,vše bylo jak má (alespoň pro mě) ,pak jdu do sklepa a za chvilku na mě přiběhla moje ,že se šla kouknout a bostala takovou pecku až si sedla na prdel.Fakt mazec ...No nakonec jsem musel dostat ještě tři kopance já než jsem to překutil,chichi...
I na valašsku to jde...!]
!...Northen Light-544W...zklizeno+kompletně zhuleno
----------Kdo nehulí s námi,hulí proti nám----------
To si kua pište že pro kytí trpim
Ráno musim brzo vstát,namíchat smradlavej slepičák,pak táhnou na zádech v batohu tolik pet lahví s vodou a hnojkama kolik se tam vejde,v kratasech projdu půl kiláku k políčku přes 2 metrový kopřivy,šípky, ostružiní a maliní,dojdu na pole,všechno zaleju a pohnojím,občas zaštípnu,posedim si pohulim si,najednou zjistim že po mě lezou zrzavý mravenci,pak jdu z políčka k dalšímu políčku,ale ještě musim domů pro hnojky a vodu,a jedu to samý co předtim,akorát ted jdu kilák,a zase kopřivama,kousek lesem,kde na mě vyběhnou divočáci,že se nestačim divit,musím prolíst do středu šípků,abych se dostal vůbeck políčku,tam jsou taky mravenci,když takhle obejdu všechny 4 pole,tak uběhlo asi tak 4-5 hodin,mám na sobě asi 20 klíštat,popálenej od kopřiv,poštípanej od mravencůa od komárů,rozervanej ze šípků,špinavej,spocenej jak prase,a utahanej jak pes,takže docela trpim,ale nevadí když se budu takhle starat,tak mi to kytky na podzim oplatí,teda doufám že mě,a ne že to seberou čorky,to bych trpěl,a docela mě to baví,takhle si to dám 3x tejdně,a mám dobrej sport,nachodim asi 15 kiláků,a ještě nosim v batohu všechny ty petky,takže lepší než posilovna-a ještě dávám život rostlinám,a oni pak mě po sklizni
To byl takovej jeden můj dojem co jsem dělal minulej rok,a co budu dělat v roce co je zejtra
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...