Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pomalu ale jistě mi odchází moje staré dobré čerpadílko a tak sem se rozhodl že ještě než odejde úplně,tak si koupím nové,lepší a trošku výkonnější.Najedu do svého oblíbeného obchodu a hledám tedy čerpadlo.Našel sem opravdu to co sem hledal:zde a za docela přijatelnou cenu 1890 s Dph ale nedalo mi to a zkusil sem to samé najít na netu někde jinde.No a zde je výsledek mého snažení.Je mi jasné že ceny jsou rozdílné všude,ale nikde jinde ho neprodávají o 1000 kč dráž.POUZE V GH Všude jinde jsou ceny max o pár stovek rozdíl......
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
To vi prece kazdej, ze greenhome je pro trotly. Kazdej spravnej Plzenak nakupuje u Mladyho Pestitele na Roudny, kde z tebe netahaj takovy nekrestansky penize a jeste ti po naky dobe nabidnou 10% slevu.
Greenhome je dobrej tak maximalne v sobotu, kdyz maji u Mladyho zavreno a ty nutne potrebujes kostky na klony apod. A stejne je lepsi zavolat Filipovi a domluvit se s nim na mimo-pracovni dobe ....
Koumles: já kupoval světlo ve velkoobchodu a koupil sem komplet 400W plantastar (žárovka, tlumivka,starter) za 1000,- tak jedině světla ve velkoobchodu v growshopech téměř nenakupuju.
Firestarter: Plne s tebou souhlasim je to asi co asi je nejlepsi tady na plzensku!! A obsluha je taky dobra (kdyz nejsou zrovna :-D to sme pocitali RW kostky 10minut:-D) v greenhome neumi ani spocitat 5000/5 :-D a to je opravdu k smichu, a ty ceny taky. Jedine MP.
2ZeroONE:tak to ja jsem se dival ze si koupim 150w a za ty prachy v growshopu sem si to rychle rozmyslel!!Ve velkoobchodu jako po netu??bo nekde zajedes ??prave v nasem zapadlim mestecku mame tak penny market :-)) a tam nic není
komplety jsem porizoval jedine tady http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=13
Do kupy 3 kusy,po kazde za velmi priznivou cenu a pokazde to svitilo ,jen strcit do zasuvky.Dal uz potrebuju obcas RW a kolinka,to je jedine co kupuju v GS.
zajímalo by mně jestli i třeba hlína, all mix, je v growshopech předrazená, nebo, třeba hnojiva, techniku , jo ta je děsně předražená ale co třeba ty hnojiva a hlína ?
Hnojiva nakupuj v nemecku, jestli tam nemas daleko a jinak velky baleni normalne v CR.
Pro Plzenaky je situace jasna:
- Vybojky, Zarivky, Tlumivky a dalsi material patrici k osvetleni nakupujte v Osvetleni Plzeň na Borech (Jestli mate u Mladyho Pestitele slevu 10%, tak se vyplati predradnik koupit tam za stejnou cenu jako, kdyz si to slozite u Osvetleni Plzen). Nejlepsi je tam predem zavolat, protoze vecne neco nemaj, ale da se s nima v klidku domluvit.
- Kalibracni Material, kyseliny, peroxid, metry apod. se vyplati nakupovat na Chodskym Namesti v Chemickych Potrebach (presnej nazev ani adresu neznam)
- Vetraky, potrubi a vsechno kolem vzduchoinstalace se vyplati checkovat obchod na Slovanech -> Inkomo
A vsechno co nesezenete na vyse psanych mistech, tak nakoupite u Mladyho Pestitele a nemusite nic objednavat postou ani davam komukoliv svoji adresu.
Naposledy upravil Firestarter 23-11-2006 v 15:21 PM