Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od carlos Rozhodně souhlasím. Měli bychom obnovit akci "člen měsíce" pro nejpřínosnější uživatele.
jednoduchý princip:
k prvnímu každého měsíce vznikne thread, ve kterém může každý navrhnout nějakého člena groweru na titul grower měsíce mm/yy
nejlépe s odůvodněním
každý může podat pouze jeden návrh
k poslednímu dnu měsíce se thread uzavře a v dalším vznikne anketa na jeden týden otevřená pro hlasování. v anketě se může objevit maximálně deset uchazečů, které do ankety doporučí minimálně tři různí uživatelé. výherce ankety obdrží titul.
případné patové situace se budou řešit prodloužením termínů návrhů resp. hlasování
jedno PM adminovi by mělo vše dokonat
a zase znova....
čekám na vaše návrhy na titul grower měsíce 11/06
EDIT: nejni sice prvního, ale to snad nikomu nevadí
Dávám hlas pro Pampaliniho, jeho Indoor v Thajsku skutečně nemá chybu, je typickém příkladem pro ostatní "nové členy" - - - > první číst a pak se ptát... Zároveň bych doporučil výše zmiňovaný thread přesunout do Síně Slávy...
je fakt že Jahoda podává výkony dlouhodobě ale za poslední měsíc by byl člen měsíce pro mě jasně Morpheus kterej dal svejma výkonama NAPOPRVÝ těžkou facku všem špidlilům, průkopníkům slepých uliček, pochybovačům o standardních postupech a jardům.
good luck
snark
Původní příspěvek od Reggaemanista Dávám hlas pro Pampaliniho, jeho Indoor v Thajsku skutečně nemá chybu, je typickém příkladem pro ostatní "nové členy" - - - > první číst a pak se ptát... Zároveň bych doporučil výše zmiňovaný thread přesunout do Síně Slávy...
Navrhujte, navrhujte Rozhodně toto téma můžeme považovat za oficiální nominace - až do konce měsíce listopadu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
tak yá plně souhlasím s reggaemanistou a dáwám hlas pampalinimu, páč yeho thread ye luxus a měl by yít přikladem ostatním....ať už w podání infozz tak i we wýsledným growu...