Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám že jedeme opravdu de fakto to samý Jen ten venťák bude možná trochu málo, jinak teplota kolem 30 jeste ok ale nad 31 je to už tak nějak špatný. Vývoj podle toho co jsem viděl máme hodně podobnej,tak si dej pozor až budeš mít palice trochu větší na plíseň.A nezjistíš to jinak než že každou pálku ohneš od stonku a pořádně se podíváš.Trochu voserová práce ale holky si to zasloužej A s tou zálivkou,myslím že je to v poho.Rozhodně lepší než jak se jim zálivky vůbec nedostalo.Pokud maj truhlíky dobrej sklon tak se přebytek vždycky vyleje do odpadu. Jinak hodně úspěchů a rád se podívám na výsledek
to eso rimmer: ideální teplota tak 22,ale 27 nejni zas ta hrozný,měl jsem i kolem 30ti a jak se jim to líbilo panečku,taky záleží na genetice a hlavně odvětrávaní,pokud maji dostatek čerstvýho vzduvhu tak snesou i větší teploty....Pěstu Zdar a K4YOU
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Nevím sice jak vlhčíš nebo dovlhčuješ,ale docela dobře možný že holky už velmi brzo budou nebo možná už i skroo jsou samostatný a udělaj si ideální vlhkost samy.Já jsem zvlhčovačku vypnul 3 týden v květu,protože už nebyla potřeba.Teplota do 30ti taky neni problém.Jestli najdeš na nějaký kytce plíseň jak jsme se bavili,tak hned sekni a to klidně až 10 cm pod místem kde byla plíseň. Blbý je že se špatně rozpoznává.
Tak ty klipsnový ventilátory mám taky a že by to byl teda nějakej vítr se mi moc říkat nechce Zkusil jsem jeden a radši investoval do velkýho stojanovýho,ten už trochu průvan udělá.
1.Problém RW kostky - Neviděl jsem sice fotky ( ještě jsi je nedodal ) ale podle všeho co jsem si tak domyslel se nemáš čeho bát.Mě se to udělalo na všech kostkách a jde jen o řasy a plísně které kytce nijak neškodí.Jestli se ti nelíbí mít to na kostkách,tak stačí když je přikreješ...kus fólie (viz. obrázek 1).Jediná nevýhoda toho je, že musíš tak dvakrát tejdně přepíchnout jehlu.
2.Problém zálivka - Když se podívám.tak leješ 280ml/den na 20 kytek což je podlě mě tak akorát.Měl jsem 24 kytek a lil jsem ve finále 300ml/den .Já jsem si to korigoval podle toho kolik mi odteklo odpadní vody.Ale na to že máš teprve přepnutí na květ tak bych třeba i zkusil 50ml/4x denně, ale to už nechám na Tobě Good luck
Já ani neprobublávám takže s tím ti neporadím, jinak koukal jsem na ty fotky RW kostek a je to de facto to samý co se tam dělalo mě.Nepoznam to přesně protože ty detaily jsou rozmazaný,ale mám za to že to jsou řasy a podobný srajduchy,který významnej vliv na kytku nemaj.Mě se kytkama žili v docela pohodový simbioze.
Jinak co koukám na kytí tak nevim proč jsi nespokojenej s výškou, všechny vypadaj nádherně a rozhodně v květu ještě hodně vylítnou.Tak zatím a hodně zdaru.
PS : ty RW kostky neřeš,nemá to cenu
Jj.Chronik je skvělej model.Měl jsem ho tam 6x a je pravda že se nejvíc "vybravil" a teda i jako první dozrál. Patra dole prostřihni,ale ne zase moc, já jsem jim bral jen ty největší listy dole a to až ve chvíli kdy jsem tam měl tejden květ.
Hodně zdaru a pls zkus udělat makro toho co máš na těch RW kostkách.
Zatim
Čau,
jj ty RW kostky neřeš, protože to co tam máš je normální řasa, která se tam dělá proto, že to nemáš zakrytý (někdo Ti to tu píše). Pokud Ti to nějak moc vadí obal to alobalem, tím znemožníš přístup světla, a tím i tvorbu této řasy.
Co se týká tý výšky, tak souhlasím s eso rimmer, že to vypadá zatím v pohodě a zpátky na růst už bych nepřepínal, protože kytky se IMHO ještě vytáhnou.
23
Nasadil bych preventivně BioAbwehr jestli nepouzivas a dál bych se s Rw kostkama nesr, možná bych ji trochu okudlal na místě kde je ta bílá věc. Jinak jungle vypadá nádherně a pls ještě jedna věc, jak vysoko máš teď lampu ?
Nevim jak phytamin,
ale kdyz se to rosi a pak na to sviti svetlo tak pak se udelaj zlute fleky (spise ostre ohranicene skvrny), Ja ale pouzivam Vermesfluid a omezene a zadny problem. Jinak neco kytim chybi ale co ti neporadim a mozna bych jeste trosku prostrihal listy, at si nestini, ale zase ne moc, at pak nemas palici samej list jako ja jinak pekna Box K4U
To vypadá na plíseň!!!
Hned ostříhat ty nejvíc napadený listy a pak ňakou chemku, zkusil bych Kuprikol on má 14dní ochranou lhutu, ale to ti nevadi protoze ses na zacatku kvetu.Nebo Polyversum, ale urcite bych stím něco dělal aby ses nedivyl co taková plíseň dokáže.