Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...moc si neužívám, bylo mi sklizeno... A tak vám tiše závidim a pálim loňský zásoby - zbejvá tak 20 G a je hotovo... Letos nebudou veselý Vánoce. Ale vám to moc přeju a doufám, že mi ještě dokvete DP co mám za domem, ale na květ nasadil tak před 14ti dněma, takže asi jen na mlíko. Peace kamarádi...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Aj ja ti ticho zavidim lebo mne sa vsetko osemenilo takze nic stoho ale buducy rok budem aj ja taky ale tak prajem ti prijemne hulenie a daj si sluka aj za mna Cmuk
ja jsem mel tez smulu z cele moji urody zbyla jedna veci vetev nebot tata neseka uplne dokonale tou kosou. takže jsem dneska sklidil asi tak 3-5 g takže mi to vydrži tak aspon na mesic. a pak mam nastesti dalsi sklizen. ve skrini. (ještě že tak)
Původní příspěvek od very_hard Aj ja ti ticho zavidim lebo mne sa vsetko osemenilo takze nic stoho ale buducy rok budem aj ja taky ale tak prajem ti prijemne hulenie a daj si sluka aj za mna Cmuk
ja sem rad ze z 9 kytek papayi sem prisel jen o 2 ty byly ve sklenicku fiala pheno a bile pheno... jinak docela sem sizacal uzivat sklizne az ted jelikoz sem pred 5 dny skosil mnam uzite si to!!!!
No užívám jak se patří
Z 12ti kytek asi 4ři kvalitní, dneska jsem ještě pokosil jednu z posledních kytek (skérko) co zmašťuje jak ... :-)
Mějte se a užívejte, okradeným soustrast, a čórkařům SMRT!
Samozřejmě plnými prásky!!
Sklidila jsem cca 9 kytiček,a myslím že uskromním-li se trochu,do jara vydržim....|Ale občas už je to fuška, ochutnávat.....