Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak kamo to mame stejny problem mam taky ice ze rizku a kvete mi zatim tak tyden ale snad to bude ok zkus pouzit pk 13/14 nebo neco takoveho ale neboj se pokvete:-)cus
Taky sem hodil pár řízků ICE ven a žádná sláva to zatim neni. Začaly mi kvést až na přelomu srpna/září. Spíš to byl ale takovej experiment, protože sem měl přebytečný řízky, který sem zasadil v lese a vůbec se o ně nestarám, jen je občas zajdu skontrolovat.
neboj se ja sem se taky bal a nakonec uz kvete a snad i dokvete az ji presadis skus ji trochu vic prehnojit at si uvedomi ze ma kvest u me to fungovalo a nebo ale to by si musel investovat a koupit pk 13/14 ted uz ti to asi k nicemu nebude ale treba pristi rok pokus se ti treba ten ice libi a chces ho znova tak se mej a nezapomen davat info cus
vypada pekneto budes mit na par mesicu koureni....ted to pojede rychle, jak pises, podle me do konce rijna stihne urcite dozrat, jestli to teda nebude neco jako Ak-cko, to me loni zacalo kvist taky tak neja jak pises, na konci rijna palicky pekny, ale furt to nebylo ono, dozravalo hodne pomalu-na outdoor shit...jen nezapominej posilat reeport
mne taky zacal ice kvest az na zacatku zari, ale blizny naskakovaly fakt rychle a urcite by to dokvetlo, ale corka no. sklidite to vpohode tak v pulce rijna a podivejte se na duduskovu zahradu 2005 jake z toho mel salamy!
O Ice se bát nemusíte, mně minulej rok i letos začal taký kvést až na přelomu srpen/září, spíš začátek září a minulej rok to krásně stihl. Je to velmi potentní model na out, obrovský výnos(to předpokládám i letos ), super kvalita - fakt nebudete sklamáni, jen bych doporučoval asi nějaké lepší hnojky a nějakou finálku...
Na této straně je nějakej report z minulého roku...