Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PS: pro ostatní, který tady mystifikuješ, ve foru o zářivkách, (mimochodem na kterým sem se podílel od začátku, ale to by ti došlo kdybys nebyl línej a přečet ho celý, protože má 10stránek) jsme se scházeli někteří, kteří víc či méně rozumí věcem kolem elektriky, a proto sem tam dal onen dotaz kolem SHC
jestli tě to tak vytočilo, že se o mě musíš otírat, tak patříš asi někam jinam a ne na tohle forum, toť vše!
Ja vim ze tady mame nejaky problemy s vyhledavanim, nebo se zmenou nazvu treadu,ale zamyslete se taky nad tim ze kazdy useda vice ci mene zhuleny a to se pak nemuzete divit ze to takhle dopada.
Tak jako tread ...co jsem to ....nebo jak to je.
A ted nevim jestli MrVosik si z vas dela legraci nebo se vazne zase prekliknul.
no, co mne prijde mnohem horsi nez prispevky "vybrone", "k+" ´je, kdyz nekdo "verejne" nadava uzivatelum groweru...
Ostatne ty jsi taky nedavno byl novacek a ptal jsi se driv, nez jsi hledal...
A ver, ze zadni z tech, kteri maji pod svym prispevkem prave ty hlasky, ktere "odsuzujes", s tebou nemuzou souhlasit... Proste to k tomu patri. Stejne jako tobe udela radost, kdyz te nekdo v realnem zivote pochvali.
Offtopic je sice nehezka vec, ale obcas je to lepsi, nez kdyz se zaklada znovu a znovu novej thread... Cili vsechno spatne je k necemu dobre...
Mimochodem, jak pises, ze staci poslat karmu a nic nerikat. Ano, staci to, ale... Vis, karmou potesis... Slovem potesis... tak proc nepotesit rovnu dvakrat?
A jak rikam, mnohem vic nez vsechno co popisujes mi vadi "slovnik", kterej pouzivas. Opravdu je treba silnych slov?
2 mr voslik
pises, jakej je des, ze nektere nazvy threadu tu jsou dvakrat... a pritom tu sam zanechas dvakrat uplne stejnej prispevek. Nemluve o tom, ze hned predtim mas taky jeden vlastni prispevek... Od toho je zase tlacitko edit, abys mohl neco pridat. Proc to psat do dvou (nebo do tri, jak se ti to povedlo) prispevku, kdyz to lze do jednoho...
Jinak s tim oteviranim oken... Tady vycitas groweru neco, za co si muzes sam. Taky se mi obcas stane, ze pri kliknuti nedrzim ctrl a stranka se mi otevre v aktivni strance a ne v novem okne a pak kdyz zavru, tak se "divim". ale nadavam jen a jen sobe a nikoliv groweru... Ten za moji blbost nemuze...
2 tim
i ty musis tady zanechavat dva prispekvy? Co se to s vama deje???
Tak tohle je fakt na me dost.Ten JKALFA nebo jak se jmenuje me pekne hnul zluci.Co to tady rozjizdi za seqence?Ja ho fakt nechapu,mysli si ze je reditel planety a rozhodovat o neci radosti a o tom jestli jestli muze napsat K4U nebo K+.Takovyhle zmrdi me fakt serou na plny care.
2oton:hele vubec toho zmrda neres.Ja te respektuju protoze si mi nedavno pomohl se zarivkama.Myslim ze toho vis vic nez ten zalud JKALFA.Sem na tvy side kamo.
2JKALFO:Zmrde neser se tady do nikoho.Ses jak muj fotr ty demente.Mam 100 chuti ti rozbit drzku.A kamo neco pro tebe ty curacku
K- chapes.
P.S. nejsi zadnej buh ani nic podobnyho ty chytraku ale ses pritez cely Zemekoule.Takovy zmrdecky jeko ses ty by meli strilet na potkani.
Preju ti aby te chytli benga za vetsi mnozstvi nez male a sel sis sednout do chladku aby ti vychladla ta tva duta palice.
Ale no tak, pánové, pokud se tady budeme hádat a nadávat si, tak nikdy nic nevyřešíme. Pokud vám některý uživate vadí, tak si jej vypněte, nebo mu dejte negativní karmu nebo mu pošlete PM a upozorněte ho na jeho chyby (zvláště nováčky) a poraďte jak na to. Je pravda, že se vše tady omílá dokola ale pokud nebude v provozu "Pěstitelský FAQ" (co pánové editoři?) tak to tady bude pořád stejný, ne-li horší.
no silnym slovum bych se taktez vyhnul ale co je moc to je moc, jinak nechci ze sebe delat zadneho zkuseneho growera protoze jim jeste urcite nejsem!
jinak ten FAQ by to urcite chtelo, aby nekdo prosel cely forum a vybral ty nejlepsi a nejmoudrejsi rady, ale dovedete si predstavit co to bude prace??? myslim ze tady toho zrovna neni malo!
Nediv se, že některý lidi nepoužívaj hledání, protože když ho použiješ tak ti z toho většinou vyleze hafo navzájem si protiřečících informací. A to je celkem k hovnu. A když ti někdo vadí zapni si jeho ingnoraci a je to, ne?
Dejte si vsichni jointa nebo co chcete...
A budte v pohode, o co de. Tohle prece neni zadna skola nebo knihovna, opakovat a offtopit se tu bude vzdy. Vzpomente na sve zacatky.
Vice klidu a hlavne TOLERANCE, preje T.
Zdar.
Skankin` on and on.... Tmmy
23-01-2002 v 13:37 PM
hh-top Čestný Člen 2001 - 2004
Milý JKALFO, píšu ti jako dementů futrál, zdejší doyen.
Pokud nevíš, co to doyen je, je to nejstarší osoba nějakého sboru lidí. Pečlivým chybováním několika výše uvedených typů jsem na tomto fóru zjistil, že ho mám moc rád, že se tady lidé na rozdíl od jiných míst združují a že jsem tady nechutně nejstarší. A tak tě zdravím a prosím tě o osobní laskavost. Nenech prchlivost cloumat svým majestátem, svou kritiku vyjádři důrazně ale slušně, používej Karmu a ignore list a hlavně uč se, uč se, uč se...
PS: Groweři vědí, že tohle platí pro nás pro všechny.
high men
Ja sem do groweru moc nepisu i kdyz sem on-line denne a docela dlouho registred..spis se ho snazim poradne prostudovat a pochytit veskery vychytavky..ale...clovek jako Carefour /mimochodem jeho prvni prispevek/ je moc!
2Carefour:kamo ,prober se z ty diskoteky ,nevim proc tady fakujes kdyz mas h****o v galerii,takovy jako ty mam fakt rad ... zamysli se nad sebou clovece... =)
Piece
Že nám to napsal ten obří obchod !?!:::
Takový výkaly!!
To mohlo napsat jedině totálně dopálený nákupní centrum těsně před zavíračkou. A to má tak andělsky modrý reklamní voči!
Řekl by to někdo do něj ???
Já teda ne..............
Všichno to, co už dnes umíme, jsme se naučili v minulosti pouze samým chybováním. Tohle se nám trochu nepovedlo a tak navrhuji, obraťme list a zkusme znova. Kromě emocí v tom byl i kus pravdy, pro tu se lidé nejraději hádají a nakonec také obvykle vyjde najevo. Na mě to dýchá dvěma hlavními poznatky. Že Grower už je ve fázi, kdy potřebuje o fous více "redaktorování" a že ošklivý jazyk by tu měl být co nejvíce potírán všemi dostupnými prostředky. Výjimky ať existují, vy študáci, ale pravidlo ať je jasné. Trávaři nejsou houf, který se od rána do noci hádá, kdo je lepší hulič, ale houf lidí spojený něčím větším, než jsou oni sami.
Do takhle hloupého threadu jsem nechtěl původně ani přispívat, ale teď tak dělám - uzavřete ho příp. rovnou smažte, je tu totiž k ničemu.
Pouze pár výplodů chorého mozku neschopného se rozumně a civilizovaně vyjádřit. Původní příspěvek pouze držkuje, ale řešení nehledá ... 'opatrný' tomu dává korunu, když stejným slohem píše další hromádku h...
Co takhle jen nemektat a přiložit ruku k dílu, pomoci Groweru ke zpřehlednění - spolupracovat na FAQu?