Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tedy alias komínek Jestli chcete něco vědět, ptejte se... Větrák je euro1 za 380 kaček, stínítko/lampa, to mám od někoho tady (díky Laco ), a lednička je od kámoše co pořídil novou
Diky za rady i porady Hotove to není ani z poloviny - jde to pomalu , doufám, že po víkendu to dodělám (volno mám až v pondělí, teď musím jít makat)
1. Lampa - 150W Philips
2. Větráky - Euro 100m3 (oba - na odtah i přítah ) - myslím, že to zvládne, je to tah docela dobrej ...
3 Osazenstvo - max 4 kytičky, z toho 2x Nebula, zbytek uvidím.
Jinak jsem rád, že mám alespoň odtah komplet - měl jsem docela hrůzu z toho, jak to budu napojovat - jsem dost NEtechnický typ . No, dopadlo to dobře - 4 šrouby drží stínítko a trubice na odtah těsní tak, že neprojde ani molekula vzduchu bokem
2slama: pekne ani jsem netusil, ze se uz opicim Jen tu lampu - nebudu ji mít na řetízku, ale naopak květináč budu popondavat na té mříži co je v ledničkách, jsou tam boční držáky po cca 5cm, takže to budu jen popondavat ...
No právě - proto dělám pomalu a snažím se pořádně - vtip je v tom, že technický typ to zvládne za odpoledne či víkend - já (možná) za týden A i když to naplánuju, třikrát běžím vyměnit do krámu šrouby - jednou je mám delší, jednou kratší a tak je to se vším )
A blíží se to )) Ještě popisky na vypínače , sklo pod lampu (bude ve čtvrtek), hlínu (také ve čtvrtek) a potom už jen to hlavní ) - něco k růstu (to bude taky ve čtvrtek - tedy možná, ale jak se znám tak to stejně bude hotovo až koncem příštího týdne ...
Tak snad se potvůrka líbí
Ještě vlastně přibude teploměr, který bude ukazovat teplotu u špiček rostlinek na prostředku, umístěný také samozřejmě na přední straně
A přemýšlím o zavlažování, nějak to zautomatizovat - něco jako zásobník vody
Jinak, vím, že v podstatě jsou ty vypínače zbytečný, ale aspoň to vypadá zajímavěj'c
Další foto možná zítra, možná o víkendu, nějak moc práce