Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CAu vsichni pokud si vzpominate tak jsem jiz asi pred rokem pestoval v skrini pod zarivkama. Viz. Skvely kyti pod zarivkama.
Nyní jsem si koupil 250W sodikovou vybojku a zacinam znova ale ve velkem!
Rád byhc vám něco o skrini rekl:
š x v x h
53x165x60cm
vnitřek je obalen bilou odrazovou folii !
-Výbojka jak už jsem rekl je 250w s odtahem a větrákem EURO 1.
-Dále je tam asi 30-40cm od zeme malý větrák z PC který tam vhání
čerstvý vzdu a zároveň "ohýbá" kyti.
-Hnojim Kristalon start a pak přejdu kristalon květ.
Je to jiz asi tak mesic mozna mic co sem kviti zasel!
Budu vkladat pravidelne fota a zadam Vas o vase nazory komentaze atd tak Groweru Zdar
Život je jen jeden ...
Je dost kratkej na to ...
abych se zatěžoval nesmyslama ...
:-) houby taky dobra vec 2 G a vidim to co CHCI
No nevim vypada to nic moc ja bych asi nasadil new řizky nebo seeds a dej lampu bliže kytis jinak se ti to bude dosti tahnout sam vidiš že kyttky paš na pi*u
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
Doporučil bych ti: větší květináče, silnější ofuk kytek, lampu níž (ale to by si obnášelo upgrade ventilace protože ten teploměr na fotce ukazuje cca 30)
Jestli to vidim z fotky dobře tak měli pater víc, který uschly(případně nůžky). To je tom že nemaj místo na kořeny.
2 leox:
to euro jedna sem koupil v Elsvitu stalo 350,-
a te plota je videt na obrazku 30°C je to moc musim s tim neco vymyslet
Jinak dneska to asi presadim do velkych kvetinacu a neco s tim udelam napadlo me jeste to fiknout a dat do perlitu aby se to zakorenilo a dat do vetscih kvetinacu aby to nebylo tk vytahle. Jinak ofuk mam a docela se ty stonky zacinaj zesilovat !
Život je jen jeden ...
ta vybojka se stinidlem stala 1600 tady od jednoho typka z groweru. nova se pohybuje kolem 2500 a jeden uzivatel tady prodava uplne nove za asi 1600! a ten vetrak stal v elsvitu velkoobchod s elektrem 350 asi tak PS jiz sme to psal leoxovi
Život je jen jeden ...
ten list je poškozenej IMHO teplem...dík za info jen bych chtěl ještě vědět jako moc je hlučnej? mám skřín 10cm od postele tak asi tak myslíš si že by to euro přes cooltube uchladilo 250W kdybys přihodil ještě pár PC větráčků?
chladim cooltube vetrakem na 12V 12cm. Mam ho na prepinatelnem zdroji od vietnamcu a muzu tim zpomalit tak, aby nebyl hlucny. Ale neco je slyset vzdy. Zvlaste v noci kdyz je vsude ticho.