Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauky. Mozna se ptam na pic**nu, ale nikde sem to nevidel a ani neslysel. Zajimalo by me jestli by sem moh pestovat v bubleru na balkone , mel by ten bubler na balkone vubec cenu???
cau...já sem měl loni na balkoně bublery tři propojený se zásobníkem....každej bublák měl 5 l a zásobník měl 20 l....vodu honilo čerpadlo 1000l/h....a každej bubler dostával kompresorama 100-150l/h vzduchu non-stop....ale jako musím napsat že už na to letos kašlu,koupil sem kvalitni hlinu,vermikompost,biohnojiva....a stejně mi to krásně na balkóně vyroste,ještě budu muset zasadit pozdějc aby to nebylo moc velký a ani k tomu nepotřebuju bublák ....toť můj názor...ale jako jestli chceš jít za každou cenu do hydra tak ti můžu třeba poradit ale je tady toho ke čtení hafóóó...heh....mno k té tvé otázce,podle mě to teda cenu nemá...peace...
Původní příspěvek od pan.zzz cauky. Mozna se ptam na pic**nu, ale nikde sem to nevidel a ani neslysel. Zajimalo by me jestli by sem moh pestovat v bubleru na balkone , mel by ten bubler na balkone vubec cenu???
Podle mě záleží jestli budeš schopnej přes léto na tom balkóně uhlídat teplotu toho roztoku páč musí bejt ta teplota max do 25-28°C a pak už ti jdou kořeny do háje vlivem různých patogenů a řas který se ti začnou v tom bubbleru tvořit následkem vysoké teploty toho živ.roztoku - zvol proto radši hlínu na ten balkón
rozhodně ano; ale bacha, roste to jak z vody...(tzn rychle, je třeba později sadit...viz h@nk@)
idealní by bylo zakryvat/davat dovnitř(do tmy) na 12/12
hnojiba na hydro se daji koupit ale sjou celkem drahe ja jsme slysel ze nekdo vypestoval kytku na hydru a daval tam krystalon a jina podradnejsi hnojiva takze chce to vyskouset , jinak jsme byl dneska v zahradnictvi a tam jsem videl hnojky na hydro asik za 4 petky nebo tak nejak proste byli levne , skus a uvidis ,at to roste