Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek. Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi, treba nejaky pravnik, co by mi svestky rekli na to, kdybych mel na aute ze strany velky marihuanovy llist, ktery by zasahoval i trochu do oken a vedle toho zkratka THC... Zajimalo by me jestli by to bylo brano jako propagace, nebo nejaka jina volovina.. predem diky moc
kazdopadne si kvoli takejto p*covine nemusel zakladat trejd. ale ked uz .. pravne ti za to nemozu nic ale bud si isty ze ta zastavi kazda cestna kontrola a na hranicach ani nehovorim, to ti budu skumat aj obsah analu
Škoda, že kámoš prodal svojí Škodu Byla to stopětka, a byla krásně vyblitě zelená A měla na přední kapotě velkej list...jako harant jsem z toho měl prdel, ale jinak přílišná propagace je na hovno, nemám potřebu dokazovat někomu že hulim, ale v tý době to byla prdel, pak jí prodal za patnáct kil
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Canabinol: jak tak koukám, nepřijde mi to zrovna dotaz do Zákona a práva... vzhledem k anketě mi to přijde jako prosté "hele, jak sem dobrej" . Můžu se zeptat, k čemu má to auto přispět? K Tvojí publicitě, anebo pomoct dekriminalizaci? V druhém případě - jak?
No mam tuningovou karu, a uz nevim co roupama na ni hodit.. S tim listem to vypada celkem fajn.. soupnu sem foto.. de jen o to ze se mi to na tom libi... zadna publicita ani dekriminalizace.. vubec.. je to hezky..
Jestli nehulíš,tak si to tam nech.V opačným případě se připrav na to,že budeš bez papírů-můj názor.Jinak,nevypadá to tak špatně,jak jsem si podle popisu představoval.
peace Coprus
Dávat na auto něco takovéhleho je kravina přece. Tak možná desetiletý kluky to pomastí, ale podle mě by s tim byly akorát komplikace. Stačí, že se člověku v autě válej smokingy a filmovky ne???
mam lepsi napad, hele nech si udelat klasicky plameny ze predku auta kery budou zeleny a pri pohledu z blizka budou poskladany z malejch listku, ja sem vo tom uvazoval ale jen na auto na sprinty, kery este nemam.