Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo v klidu.
Taky připravuji 150 W skříň pro 6 rostlin, a tak by mě zajímaly nějaké infa o té tvojí skříňce.
Rozměry, větráky, květináče, substrát, hnojivo, apod.
Dík moc
Napadlo me ze bych mohl napsat trochu o te moji pestírne..
Moc se nelekejte... Asi tak
sestrojil sem to vsechno na rychlo a tech financi taky moc nebylo tak se muselo improvizovat...
Treba vetracky tam mam tri a to PC = den 25°C noc 20C°C
jak uz sem psal 150W sodik Philips HPS
Rozmery šxvxh : 66x100x35
Substrat: Pro kaktusi a sukulenty + perlit + Vermi kompost
Hnojeno jen v rustu a to Phitaminem na list..
Na kvet jen 2x a to nejakou spesl hnojkou od ?? Zjistím to k tem dalsim fotkam.. No sam sem zvedav jak to pojede prece jen to ma jeste hafo casu...Snad to bude ok
Tos uz se to zlepšilo..
Je to 28.den květu a holky rozhodně nezklamaly!!!!
Hnojeno: ALGA od plagronu na květ a dneska dostanou ještě dávku top aktivatoru!!
Zdar všem.
Chystám se jet Mazara OutDoor, a tak by mě zajímal váš názor na zaštipování.
Nemám ho zaštipovat? Mám ho zaštípit klasicky? Mám ho zaštípit FIM technikou? Anebo ho mám zaštípit tak, jak je to ve FAQu? Tedy FIM technikou a následovně ještě každou větev klasicky.
Dík za rady
Tak myslím že jestli pojedeš z řezů mazáru tak nebudeš muset zaštipovat vůbec.. Větví se to pěkně samo
A kdyby by to bylo ze semen tak to taky jede do pěkně bohatý koruny.
Ja bych to nestříhal..