Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
myslite ze s tim udelam 80% na rust v bedne 80x80x120 s odtahem 180m3/h, nebo ten zvlhcovac upravuje jen na optimalni vhkost vhodnou pro zdravi (40-50%)?
kolik chces? Kdyztak napis PM
Takže, tenhle zvlhčovač NEMÁ hygrostat, jak je tam napsáno, má pouze nastavení intenzity mlhy, což v praxi znamená, že udělá v místnosti klidně 100% relativní vlhkost a klidně pojede dál.... To je ale u všech levnějších zvlhčovačů.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Jako hlavní problém tohoto zvlhčovače bych viděl jeho malou kapacitu nádržky na vodu, sám o sobě je dost malých rozměrů, což je sice do malého prostoru výhoda, ale neustálý doplňování vody je docela opruz. No, ale lepší než neustále namáčet ručník....
malá kapacita nádržky není žádný problém. Zvětšení kapacity tu popsal Czechlog a TO VELICE DOBŘE, vyjde to asi na 300Kč i s kýblem a čerpadýlkem a kapacita může bejt třaba 40litrů.... Nebudu hledat ten link, nemám na to te%d čas, takže se v tom pošťourejte Vy.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Dikes je paradni za 10min sem udelal 80% v kuchyni pod zvlhcovacem. A taky to pekne chladi teplota tam klesla na 14.
Jinak prisel otevrenej, proto tam bylo napsany poskozena zasilka..
Asi se na ni nekdo podival takze nedoporucuju posilat nic ceneho.
Podle mne kdyz tam das trubku tak se ti ta vlhkost bude usazovat na trubce a bude to stekat.....
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body
Původní příspěvek od Piki999 Podle mne kdyz tam das trubku tak se ti ta vlhkost bude usazovat na trubce a bude to stekat.....
To je mi samozřejmě jasné - té zvlhčovačce by to ale vadit nemělo, ne? Stejně část mlhy projde trubkou do skříně a o to mi jde. Jak už jsem totiž psal, nemám na ni ve skříni místo (navíc bych musel předělat elektroinstalaci).
Ano, prý jde na to napojit normálně potrubí a udělat parní rozvod. Jeden grower mi to tu popisoval. Já na to napojím jak přídavnou nádržku, tak trubku s parním rozvodem.
Tak už jí mám doma, objednal jsem si jí z www.eva.cz do tří dnů to přivezla zásilková služba a vyšlo mě to na 530 Kč. Překvapila mě tichost, myslel jsem, že to bude tak 10X hlasitější, je to fakt absolutně tiché.