Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec už jste někdo zkoušel zvýšit vlhkost ve vaší skříni plochou miskou s vodou na stínítku lampy? Mě to v malé skříni pomáhalo
když jsem začínal.Lampa musí být dost blízko pod plechem stínítka a tím jak se zahřívá plech s miskou tak se voda docela dost odpařuje a v male pěstírničce by to mělo stačit!ALE POZOR VODA A ELEKTŘINA SE NEMAJÍ RÁDI!!!Podle mě je to lepší než nějaké hadry nebo máčení listů když svítí světlo.CHtěl bych znát váš názor!
Miska s perlitem a ten namocit. Diky sve houbovite strukture ma perlit velky povrch a odparuje se tedy hodne vody. Ale samozrejme zvlhcovacka je asi nejlepsi.