Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě, kterou z 10 fotek, jenž byly označeny jako Grower team tip byste si vybrali vy? Napište, kterou byste si vybrali. Jen mě to zajímá, takže mě nekamenujte plís. Díky
EDIT:
PRO TYTO FOTKY PROSÍM NEHLASUJTE VE FOTO TÝDNE, NEJSOU MOJE, DÍKY!
Mě by docela zajímala kritéria, dle kterých byly fotky vybírány. Například čtvrtá fotka shora je dost rozmazaná, tudíž nevím, proč je zařazena, když je nekvalitní a není na ní v podstatě ani nic pořádně vidět. Ale to je na svědomí těch, kdo ji vybírali, žejo. Mě osobně se nejvíc líbí první fotka shora. Můj názor.
Asi foto 6- to už bylo ale foto týdne , je to pěkná odrůda vděčná na foto a technicky slušně provedená . U fotek 3 a 4 to musel dát nějaký slepec Grower , špatná technicky , myslím hlavně 3 je tmavá a není to asi úmysl a 4 je totálně neostrá !!!!
6. je taky maličko rozmázlá (listy) a v horní části přeexponovaná, ale furt lepší než ta 4., tu fakt vybral někdo s oční vadou... Nejvíc se mi asi zamlouvá ta první shora, takže souhlasím s Termalem. 7. shora je taky docela blbě exponovaná, malinko protisvětlo. Ale ta 4. je fakt děs, na to, že je vybraná jako tip.
Jako člověk který před 10-20 lety mněl něco blíže s fotografováním , musím konstatovat , že prostě úroveň odpovídá asi věku a lidem kteří se nikdy blíže focením nezabývali. Když už je dobrý nápad , tak je to mnohdy technicky nedotažené, stále neostré fotky viz foto 4. Fotek , které z toho vybočují je málo ale jsou a to je hlavní. taky by mne zajímalo kdo to vybral ???. Hlavně se tu asi neshodnem co je smyslem soutěže , jestli kuriozity nebo nejpěknější rostlina , nebo něco nového ,co tu ještě nebylo. Fotek celých rostlin , které jsou více méně dokumentární je všude mnoho ale ničím nezaujmou..
Z hlediska marijánky se mě nejvíc líbí dvojka a z hlediska fotek je asi nejzajmavější (neříkám nejlepší ze všech na světě) je asi sedmička. Myslim teda že je to sedmička. Ta s tím el. vedením. Kdyby byla vyfocena trochu lépe tak je fakt super. Zajmavá kompozice. Sluníčko. Obrysy, no z těch fotek co jsou tady má asi sedmička jediná nějakou hodnoutu jako fotka a ne jako dokumentace výpěstků... (Můj názor neberte mi ho!)