Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » huli rodice?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
fractall
Nový Člen

Karma uživatele fractall - 0% Pěstitelská

huli rodice? Příspěvek č. 1

tohle tema zakladam proto aby jste se vyjadrili jak to mate s rodici a s jejich postojem k mj
jo a taky proto ze moji rodice huli a ze mi zmizla ze stolu palda

Old Post 17-11-2005 v 21:12 PM
fractall je offline   Profil uživatele fractall   Find more posts by fractall   Foto galerie člena fractall   Click here to Send fractall a Private Message   Add fractall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fractall
Nový Člen

Karma uživatele fractall - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

a nebyla ta buchta trochu moc hr
byl jsem onehda s maminou na oslave,byly tam vselijake misy s jidlem atd..,a znamy si s ni dal brcko,jak prisla tak zacala vyjidat co bylo kolem s tim ze ji to nic nedela a dorazila me jak tam zacala poskakovat s sunkou v puse-opet s tim ze ji to nic nedela
jinak tata zase huli obvykle tak na deset piv
takze si to asi dovedete predstavit
a sestra ta je v klidu
tady vsichni huli

Old Post 17-11-2005 v 21:54 PM
fractall je offline   Profil uživatele fractall   Find more posts by fractall   Foto galerie člena fractall   Click here to Send fractall a Private Message   Add fractall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Karma uživatele mirico - 49% PěstitelskáKarma uživatele mirico - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

matka ta ma velmi rada to je pekne. he ja mam taku prihodu ties sme robili maslo a dali sme s toho upiect tete kabace bolo to 5 plechou ako sme tak chodili tak sme sa zastavili pri obecnej studnicke sa napit lebo nas po nich strasne smedilo .zastavili sme sa pri starsich ludoch okolo 70 ktori prave naberali vodu pri studnicke tak ako mi tak sme ich ponukli taki aktivny ludia po 60 tke bola sranda.

Old Post 17-11-2005 v 22:01 PM
mirico je offline   Profil uživatele mirico   Find more posts by mirico   Foto galerie člena mirico   Click here to Send mirico a Private Message   Add mirico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wosel
Nový Člen

Karma uživatele Wosel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to mirico: To si snad děláš legraci, ne, borče!!! Snad jsem to jenom špatně pochopil, ale jestli si vážně zmastil dva neznámý důchodce a ještě se s tim tady prezentuješ jako velkej hrdina, tak to sorry, ale jsi KRETÉN!!! a jediný co si zasloužíš je

Old Post 17-11-2005 v 22:27 PM
Wosel je offline   Profil uživatele Wosel   Find more posts by Wosel   Foto galerie člena Wosel   Click here to Send Wosel a Private Message   Add Wosel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Me to mother tak nejak furt odsuzuje. Nema rada, ze to pestuju, rika jak je to nebezpecny. Hulit to taky nechce, z toho uz prej vyrostla. Pamatuju si ale, ze se jednou opila s jednim architektem, a prisli za mnou do baru, kde jsem tehdy delal a ptala se me, jestli bych neco nemel...Samozrejme jsem ji rekl ze ne, ale kdyby nebyla tak namol, snad bych ji z toho baliku co byl pod pultem i neco dal :-)..no jo, taky hippiesacka, ale umirnena...

Tatka ten si obcas da, ale ma nejaky blby prudusky, tak nemuze, strasne potom kasle. No a deda, ten porad nemuze pochopit, co na tom mam, a rika, ze me takovy blbosti prejdou, az budu mit rodinu. Uvidime. Pravda je, ze ten jeden pokoj pak asi potrebovat budu, toz to abych si zacal procitat fora o max. 250W :-)

Segra si prosla zavislosti snad uplne na vsem co existuje (mimochodem pekne si tim pokurvila mladi a nema zadny poradny kamarady, o vsechno prisla), ale ted si obcas zahuli a je v pohode.

Ostatni z rodiny o tom snad ani nevi..akorat sestrenka, ta huli, ale nevim jak moc. No ale poslouchala HIP HOP a ted presla na Jungle, tagze asi neprestala :-)))))))))))))))))))))))))))))

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 17-11-2005 v 22:35 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

r - man .. tvoje segra si da život dohromady, jen je to otázka času. to moje máti byla taky umírněná, jednou mi říká: no muj organismus to nějak špatně snáší, jako všeobecně, vždycky, když jsem si dala jointa, bylo mi pěkně blbě ) spadla mi čelist hehhe

Old Post 17-11-2005 v 22:38 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Karma uživatele mirico - 49% PěstitelskáKarma uživatele mirico - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

vosel nie ponukli sme im kolace neviem zle som to napisal

Old Post 17-11-2005 v 22:49 PM
mirico je offline   Profil uživatele mirico   Find more posts by mirico   Foto galerie člena mirico   Click here to Send mirico a Private Message   Add mirico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

wosel: ja som len napisal prihodu ako sme jedli nase kabaciki (kolace ) a ponukli sme spoluiducich. mi sme nikoho nezmastili ja si starich ludi vazim

Old Post 17-11-2005 v 22:54 PM
Wosel
Nový Člen

Karma uživatele Wosel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

to mirico: tak to sorry, prosté nedorozumění. A sorry podruhý, protože už jsem ti stihnul i postnout K-(prvne na groweru vubec) :-)

Old Post 17-11-2005 v 22:55 PM
Wosel je offline   Profil uživatele Wosel   Find more posts by Wosel   Foto galerie člena Wosel   Click here to Send Wosel a Private Message   Add Wosel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

wosel : vies som trocha spraseny a unaveny prisiel som z prace tak pisem somariny na grower chodim preto ze sutu fajn ludia a vela rad ktore potrebujem grower je naj.

Old Post 17-11-2005 v 22:59 PM
mirico
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

he he a kamosi jedli v praci minuli tyzden palacinky zelene jeden s nich us myslel ze nevidrzi mal pekne stavi tak som zistil ze trava je dobra na relax

Old Post 17-11-2005 v 23:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás