Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pousteni draku, peceni brambor u ohnicku, sbirani hub (myslim hribu a tak )... nadherna poezie z Ladovejch obrazku . Ale jaky "tradicni podzimni" cinnosti se jeste dneska provozujou? Pro lidi z mesta asi moc ne, na druhou stranu i mezi nima je jiste dost chataru a chaluparu...
Ja si chci treba ted koupit na chatu draka, riditelnyho - mate s tim nekdo zkusenosti? Je jednoduchy, se to naucit ovladat?
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
cus blues...ja mam toho riditelneho draka jak rikas....koupil jsem ho ...(lol uz ani nevim kde..proste nekde v zahranici kdysi)..a je to fakt haluz..a taky to dokaze litat i 150km/h kdyz je dobrej vitr tak aji vice.az pudem litat hodim ti sem nejaky foto..pokud by jsi ho chtel..napis..uz ho mam nekolik let a chci si koupit novyho....
Skvělý na podzimu je to, jak se všude vznáší mlha. takový pošmourno. to se člověk zabalí do teplýho oblečení, do uší si pustí hudbu (nebo taky ne) a prochází se - nejlíp když už je tma.
teď mně napadla taková dost typická činnost podzimní - rytí onehdy jsem ryl babce zahradu a to je pánové makačka
Podzim pekne rocni obdobi, stejne jako ty zbyle 3.
K tem specifickejm cinnostem tak treba dnes sem hrabal listi na zahrade... (celkem 8 hodin ), potom je nutne ho spalit (listi z Oresaku), rezaji se stromy, sklizi jablka, kompostuje se, mostujou se jablka a plno dalsich prijemnych cinnosti
Včera jsem zrovna na chalupě hrabal listí...a chtěl bych si pořídit draka, kdybyste měl někdo dobrý tip (už jsem tak nějak projížděl nabídu na www.zonglovani.cz), tak pls šup sem s ním
podzim je nejkrásnější období roku - mohla bych ho mít celoročně/ ale to bych možná hůř rozpoznávala tu romantiku/, jak se zbarvují stromy, listí šustí pod nohama....
jo a dušičky, to je specifický téma! Babička se na to celý rok těší, jak jí provezeme po hrobech. Ta podzimní atmosféra, pochmurno a do toho si u hřbitova ubalit Taky se těším!!!
A JAK VY?
jay-jay..reknu ti s drakem kterej dokaze udelat 20 vyvrtek za par sec to je neco jineho nez si litat s papirovym drackem..
ale taky nerikam ze si nezalitams klasicky zabijakem..
a k tmatu:jinak podzim nemam rad-.jsem teplomilnej clovek.kterej rad lita jen v kratasach a tricku...na podzimu je dobry jen sklizen a houby..
Podzim: hromada práce asi jako v létě(všechno zavařit, rozmalmeládovat...OKURKY!!!!). tzn: ostříhat vinohrady - nadělat burčáček - pak se u krbu zliskat .
Porýt veškerou půdu - skončili jsme s bratrem teprve včera a sotva lezu, jako kdybych .... hodně dlouho a hodně dobře .
Hlídat si mač a začít pomalinku pálit, at je to do Vánoc z krku a opet zliskat se, at víme, jaká letos bude = následné maskování stop a noční výlety do polí, kam to všechno vylít:-)))).
mrholí, přes den teplo a navečer mlha a takový to zvláštní zimní ticho. A večerní procházky se skleněnkou a psem. Ořezat stromy, shrabat listí..klasika. A jelikož přichází období zimy, je načase nachystat stojan, ořezat uhlíky, koupit flašu ruma a trávit čas u muziky a tvorby a čaj s rumem. Ten můžu.
A samozřejmě Dušičky. Jediný den v roce, kdy duše mají svodou od mučení ......hulení zminovat nemusím, že?
janisek....jj to se tak nekdo ma ..zimni ticho, vecerni prochazky se sklenenkou a psem...
to ja na chalupe lezu po stromech, trham jabka, hrusky, rezu vetve...celkem mi to bavi. podobne ty houby, prochazky v lehce navlhlem, naplesnivelem a stojatem lese...ktery obcas prosvetly zlata koruna neopadanyho listnace...
No, tak ja treba zase kazdej podzim delam siipkovej likeeer . Specialnim postupem vyrobim ze sipku a destilatu liker vynikajicich kvalit a chuti! Pak si ho na chate davam u krbu, klidek .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
To muj konicek je na podzim focen..neznam barevnejsi rocni obdobi, misto klasicke zelene je tu najednoui vic nez 5 barev! ...az se vratim z vikednu tak sem neco postnu, jedu se vyrelaxovat...