Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdárek groweři! tak jsem tak přemejšlela a ráda bych věděla, jak vidíte svoji budoucnost. patřim k tý sortě lidí, co hulí každej den. hodněkrát jsem přemejšlela o tom, jak to se mnou dopadne za pár let a nevim. nevim jestli mam pořád hulit protože i když se mi to nelíbí tak vidim, že mě to vypatlává. sem ještě náctiletá, ale nebudu moc dlouho... některý z vás už maj rodinky a je jim dobře, ale při představě na starou vypatlanou babičku mi naskakuje husí kůže. tak se přidejte a podělte se o svojí vizi budoucnosti
Je dobrý se hulenim nenechat ovládnout. Já to dělám tak že jednou za čas prostě třeba dva-tři tejdny nehulim...jednak si člověk pročistí mozek a jednak se naučí, že některý situace se daj skvěle užít i když je člověk střízlivej. Taky je dobrý luštit křížovky, to dělám třeba před zkouškou ve škole, nebo v situacích, kdy bude potřeba předvést někomu svoje znalosti (ve škole, při přijímacím pohovoru do práce a tak). Ale ze všeho nejdůležitější je být nad věcí
Jilm: díky za povzbuzení všem pravidelnejm uživatelům. Mno řešíme takovej problém doma. Totiž já bych nemusela hulit denně, jenže to je těžký, když vám někdo hulí pod nos. MNo a tak to vždycky končí debatou:
Hodláš takhle hulit furt?-Ne.
A kdy hodláš přestat?-Nevim.
A dokážeš si představit situaci, kdy bys nehulil?-Včera
Včera nic nebylo!-Mohl jsem jet do ... .
Mno ale dneska tam jedeš.-blablabla
Ve dvou se to sice líp táhne, ale hůř trhá(zlozvyk)
nebrat to tak tragicky, jednou to každýho přestane bavit hulit tak často, může to sice pár let trvat, ale jednou to příde ale pro študenty tohle neplatí, ty by to měli omezit z vlastní vůle hned, nebo nikdy nedostudujou
nechci rejpat, ale vim že mam pravdu, víte to i vy, tak si to k***a uvědomte
Pres hustou mlhu vyfukovanou odkudsi lze zahlednout postavu sedo-lezici na kanapi pred svou high-end sestavou, ze ktere se ladne line tiche reggae. Na stole lezi fotka hrobu JXD s napisem neverte nicemu, misto popelniku je plechovka od 50L latexu. Je skoro plna. Postava pripomina cloveka, ale tim uz davno neni. Postupne s pomoci velkeho mnozstvi Maryhujaany mutuje v jednoho obrovskyko JOINTA. Neda mi to a pristupuji blize. Rukama odhanim oblaka koure, sklanim se nad postavu a pomalu rozeznavam jeji oblicej...ANO, JSEM TO JA po 40ti letech.
budoucnost a její vize je k ničemu....malovat si ji a přemýšlet o ní je ztráta času, člověk si ve většině případů ušetří pocit zklamání...Já se pořád hnala za nějakým ideálem, ve vztahu, v životu, v práci...ale reál je o něčem jiném, a je pak těžké se s ním smířit. Proto by člověk měl mít určitý cíl, ale v klidu brát život a situace, co příjdou, tak jak jsou a proto, děj se vůle boží
Mno já v budoucnosti??Jelikož mě letošní školní rok čeká maturita, tak mám v plánu dodělat střední školu a vyrazit na vysokou...budu posílat dvě přihlášky..buď a nebo...jak už tu někde někdo psal je to 11. boží přikázání - nenaděláš nic ...Patřim taky k těm lidem co hulí denně a vim, že dokaď ve škole dávám pozor, píšu si poznámky, můžu nematurtní předměty čítovat, jak jen to jde....maturiní předměty zatím zvládám dobře...takže si myslim, že hulení ve škole je činnost, při které kuřák musí vědět, co chce resp. čeho chce dosáhnout ...ve stavu HIGH se k tomu donutíte...mě teda alespoň stačí když vidim ty dělníky s lopatama a krumpáčema a řeknu si:"Tak takhkle nechci dopadnout".....třeba sou to iluze každodenního huliče a vy ste teď kazili oči zbytěčně možná to iluze nejsou a uvidíme se někde na vejšce
vidim to blbe,verim ve zhrouceni duchodoveho systemu a taky verim v nejakou tu konfrontacku mezi mocnostmi(2010-2012)
Usa postavi zakladny v nasem regionu,rusko uz stavi rampy v belorusku.Az se to tedy jednou kvuli sev.koree a iranu semele bude to nad nasima hlavama.
Uz mam vyhlidnuty opusteny,ctyrpatrovy protiatomovy kryt.Dve spodni patra jsou plne vody,snad pitne.
Proste by to mohlo jednou vypadat jako v ,,MAD MAX,,
Snad vam ty skoly na neco budou,ale umet se ohanet krompacem a lopatou se dycky hodi
Hulim denne,je to poznat,ze?
rad bych za par let mel malou dilnu ve ktery bych se venoval zakazkovymu lakovani. motorky auta. budu tlustej plesatej a strasne potetovanej pan kerej si muze dovolit nevzit praci jen proto ze se mu nelibi.
ale spis to bude jak rika xerthon. neverim ze si v srdci evropy doziju klidnej zivot. koneckoncu kdo z evropanu muze rict po 70 letech zivota ze nezazil zadnou valku? a proc si lidi myslej ze uz zadnou nezazijou? myslim si ze brzo se to poradne semele a kazdej rozumnej clovek by se mel pomalu ucit zachazet z pechotnima zbranema, bojovou technikou a seznamovat se spusoby vedeni partyzanskeho boje. nak si nemyslim ze nas mine doba ve ktery si budemem muset holej zivot chranit se zbrani v ruce.
Svou budoucnost neplánuju.Jdu tam, kam mě vítr zavaneale hlavní je, že se snažím využív všech příležitostí který mám na maximum. Z toho plyne, že není potřeba plánovat, ale umět se chytit příležitostí, které se na cestě za něčím objeví.
Budoucnost? Co to je? Nejvzdalenejsi budoucnost, kterou vidim je ta, ze jeste tak pul hodiny budu na groweru pak si pudu strihnout nejakou tu DOTU. Mlhave vidim, ze tak v pul paty prijde matka z prace domu a serve me, za zas sedim u kompu a neucim se. Nejak po sesty se pujdu naveceret (budu mit parky) a pak si jeste tak na hodku az hodku a pul sednu ke kompu, pak kouknu na zpravy, budu se chvili nudit, ve 21:15 se pujdu koukat na Kriminalku Las Vegas a mozna jeste na Myslenky zlocince, pak se budu nudit a nesmyslne premyslet o blbostech, o kterych jsem jiz asi milionkrat premyslel a sve myslenky budu zapisovat (verte nebo ne, je to docela zabava a dost to pomaha, kdyz jsem nas*anej (ale i treba stastnej) tak proste vemu starej ctvereckovanej sesit, ktery na to mam a pisu tam to, co si prave myslim a vsechen vztek predam papiru, pisu to mekkou tuzkou (lepe z pisma vynikne aktualni nalada) jako souvisly text od kraje ke kraji, bez datumu a bez odstavcu), ale tohle uz je opravdu silne mlhave a nezretelne. Dal uz moje vize budoucnosti nesahaji...
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
plan do buducnosti mam jasny: dostudovat,ist zarobit do zahranicia a vela cestovat a venovat sa zalubam... Hulim kazdy den,ale nerobi mi to nejake problemy,uz som si na to nejak zvykol,takze sa ani necitim byt moc vypatlany.