Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Kumbal!600!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Kumbal!600! Příspěvek č. 1

Ahoj tak jsem přesedlal a rozjel trochu větší watáž nevím co všechno vás zajímá tak se ptejte !!! jinak to co vidíte na fotkách uplně vzadu ty v rohách jsou ze semínek!!! dále 6XIP 1XAK-47
3X Blueberry a taková ta vzadu v prostřed mě přijde nejhezčí dělá největší pálky ale bohužel zrovna tu nevím !!!
od malejch řízků jsem hnojil OBM - momentálně BN-ZIM BN-SOIL a jako doplnkové hnojivo PK! rád přijmu všechny rady i otázky diky cuzz OSVIN ps: jo a jsem v 3 tejdnu květu !

Naposledy upravil 05-09-2005 v 08:08 AM

Old Post 05-09-2005 v 08:01 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

foto

Old Post 05-09-2005 v 08:02 AM
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Aky mas rozmer skrine a čím to chladíš,,, ináč moc pekné...

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Old Post 05-09-2005 v 09:38 AM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

cauvec..nemuzu to nechat v sobe..
ten prostor ma silene uboze vyplne cili vyuzity....muzes tam i dokonce i 3 krat vic rostlin...a pises ze mas 600w...nejde to poznat..dal jsi psal ze jsi presedlal..takze jsi uz pestil..teda chlape trochu snahy..vic si stim pohraj..trochu to vetvy.strihej.....dyt ty holky jsou tak pekny..

preji ti hodne (vice) zdaru..nerikam ze to neni pekny..
goodluck...

Old Post 05-09-2005 v 09:49 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

mirosk- není to skřín ale místnost 1,5mX1,5m
TD-160/ 100- ventilátor- 160m3/ h

luckyBOB - ahoj jo to že jsem tam mohl dát víc kytek to mi je jasne ale tuhle watáž prostě jedu poprve tak jsem nevěděl !! tyhle fotky jsou focene ještě při 400 W jsou asi tejden stare ! jo přesedlal nevím jestli se to tak dá říct ale předtím jsem měl jen 250 W skřín ale nic moc !! jo je mi jasne že to mohli bejt hezké keříky ale i tak jsem spokojen kytky jsme dostal jako už 20 cm řezi totalně napadené sviluškou takže jsem je z toho dostával dlouho a zaštipování atd. chci nechat až na druhé kolo !! prostě je nechávám jen tak at si rostou chci vědět co pod touto watáží předvedou diky cuzzz

Old Post 05-09-2005 v 11:15 AM
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

To používáš jen jeden ventilátor? Teplota je dobrá atd? Trošku se rozepiš Jinak hezký

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 05-09-2005 v 11:19 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

Thcmh-ten TD-160/ 100- ventilátor- 160m3/ h ted pouzívám na přítah ale plán je takovej že až začnou vonět tak že uznám že už to je moc tak mam koupenej uhlíkovej filtr kterej nasadim a bude mi to přes tenhle filtr foukat ven z místnosti a druhou trubkou která je tam ted jen pasivne budu hnád vzduch dovnitr mám EURO2 ještě z minule pěstírny tak snad bude stačit!! teplota ted je kolem 26-28 + nějakej větrák co mi jen točí vzduch v místnosti!! ještě něco ??

Old Post 05-09-2005 v 13:36 PM
ECHO
Stálý Člen

Karma uživatele ECHO - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jo priste se pokus lip vyplnit prostor jak rikal luckyBOB.
Jinak to mas fajnovy.hodne stesti

Old Post 05-09-2005 v 16:10 PM
ECHO je offline   Profil uživatele ECHO   Find more posts by ECHO   Foto galerie člena ECHO   Click here to Send ECHO a Private Message   Add ECHO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rixo
Stálý Člen

Karma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

..ja si myslim ze to mas pjeknee aj s tym nevyplnenym priestorom:-)) este dokrmit a budu tucne paldy:-)) ja som sa tiez snazil kadejak ist do ScROG ale nakoniec som to ani nevychytaval....kazdi sa ucime, kazdi sa zlepsujeme a kazdi mame inu motivaciu, ale kazdi to mame aj pjekne:-))

GOD SAVE THE BUDS !!!
Rixova White willow Pokus No.X
White Satin+Kalichakra

Rixova matkaren 2x 18W

White satin na balkone

Satori pod 250w osram vialox v CT

Old Post 06-09-2005 v 07:12 AM
rixo je offline   Profil uživatele rixo   Find more posts by rixo   Foto galerie člena rixo   Click here to Send rixo a Private Message   Add rixo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rixo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

foto

Old Post 07-09-2005 v 11:41 AM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 11

to Osvin:
jaká je vlhkost? používáš nějak zvlhčovač? Pěstu Zdar

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 08-09-2005 v 14:20 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

ano ano..vim jak to myslis...proste jen zkousim co to umi....ale tak to ma byt..nepoustet se do nejakych silenosti a zkusit co a jak...aspon ta druha grow bude stat za to..
jinak to tdcko ti neutahne celou mistnost + pachac..budes muset koupit lepsi..spis to Tdcko dej na odtah od vybojky pres stinidlo z odtahem..a kup jeden dobrej vetrak na odtaj ze skrine...staci slabsi ufo. bo neco podobnyho..a oba dva odtahy dej na pachac pred ufo..a uvidis jak ti to pekne bude chaldit..samozrejmnosti JSOU 2 stojanove vetraky na cirkulaci vzduchu..a na toto uz muzes mit i pasivni pritah...bo tam muzes dat priskrceny euro,..zatim
good luck for you next grow....peace and grow...

Old Post 08-09-2005 v 19:53 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 13

AHOJ tak tady jsou další fota!!! luckyBOB doufám že tě potěší více vyplněný prostor teplota je kolem 25C a vlhkost se drží kolem 40-60 !
řízky jsou namixované rozhodně nevím co je co a všechno roste jinak něco vůbec takže s tím bude asi problem jinak snad ok ptejte se rád odpovím cuzzzz OSVIN

Old Post 30-11-2005 v 12:01 PM
rixo
Stálý Člen

Karma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

som zwedaw na upgrade!!

GOD SAVE THE BUDS !!!
Rixova White willow Pokus No.X
White Satin+Kalichakra

Rixova matkaren 2x 18W

White satin na balkone

Satori pod 250w osram vialox v CT

Old Post 01-12-2005 v 09:53 AM
rixo je offline   Profil uživatele rixo   Find more posts by rixo   Foto galerie člena rixo   Click here to Send rixo a Private Message   Add rixo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rixo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

JJ rozměr je strejdas 150X150 takže ta 1KW by to ukrmila ale to by se zas ukázalo na elektrice a to razantne rozhodne vetrání by se muselo vymenit za silnejsí !!! no v nejbližší době o tom nepřemýšlíme!!!

Old Post 01-12-2005 v 10:10 AM
Host
Host

Příspěvek č. 16

Zmatek asi dělám já ale pokusim se to vysvětlit !!!
Doma mám tu 250w jen tak abych měl doma z něčeho radost a u kolegy kterej má větší byt jedem 600w!! první sklizen 600w dopadla katastrofálně někdy mezi 3-4tejdnem to během 3-4 dnů totálně odešlo už v těch fotkách je vidět jak se listi ohejbali dolů ale furt ok pak 3 dny stačili na to aby to sežloutlo a šlo to pod kudlu přitom teplota pod 30 a vlhkost na 30 nevím v čem byl problem asi tak no ...... ani jsme to pak už nefotil nebylo co tak snad tuhle sklizen už dojedem v pořádku

Old Post 03-12-2005 v 10:46 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás