Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau poradil by bi někdo,čim může být způsobena zkrácená doba květu?Protože kytky co sem měl ve skříni místo 55-60 dní(to sem našel tady) dokvetly asi o 14 dní dřív a pak začali schnout.Zkoušel sem jesi to ještě nerozdejchaj,přestal sem hnojit ale pak po pár dnech doschly uplně,což mi trochu vadí když je to takoví seno.Ale jinak efekt jako u skéra.Může to bejt tim hnojením na květ nebo čim?nebo sem spíš dostal nějakej jinej model,než mi bylo řečeno?Díky,mějte se.
delka doby kveteni se prizpusobuje podminkam. Pokud jsi mel ve skrini malou vlhkost, vyssi teplotu (kolem 30st) a pokud pouzivash HPS sodikovku, je mozny, ze se to urychlilo. Mohlo se ale taky stat, ze ti korinky sezral nejakej skudce a uschlo to, me se to jednou stalo...az to vytahnesh ze zeme, koukni, jestli tam nelezou potvurky.
Doba kvetu se pocita od prepnuti svetla. Jak se pocita v outdooru nevim, protoze tam je to dany vic vecma, a hlavne neni svetlo 18/6, ...u outu se to pocita? (pokud jo, neni to dany treba tim, jako bys to dal do skrine--?)
mno nevím... většinou co mám outdoor semena z Holandu tak dozrávají o cca 1 měsíc déle něž je v "návodu :-)". V Holandsku je díky Golfskému proudu teplejší a vlhčí klima než u nás...