Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » OBM a WUXAL super kde koupit?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
jamalino
Stálý Člen

Karma uživatele jamalino - 0% Pěstitelská

OBM a WUXAL super kde koupit? Příspěvek č. 1

Zdar, vite nekdo kde se daji koupit tyto 2 hnojky? Byl jsem dneska v OBI a nic. Dokonce mi rekli, ze uz se snad OBM ani nedela. TAk prosim poradte... nejlepe net nebo HK

Old Post 03-08-2005 v 21:19 PM
jamalino je offline   Profil uživatele jamalino   Find more posts by jamalino   Foto galerie člena jamalino   Click here to Send jamalino a Private Message   Add jamalino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noob
Stálý Člen

Karma uživatele noob - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ty ho nemuzes sehnat???ja bydlim v malem meste a OBM maji tady snad ve vsech kvetinařstvích

Old Post 03-08-2005 v 21:57 PM
noob je offline   Profil uživatele noob   Find more posts by noob   Foto galerie člena noob   Click here to Send noob a Private Message   Add noob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

wuxal-hornbach
obm-hypernova

Old Post 04-08-2005 v 12:35 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

wuxal napriklad u nas maju aj v tescu alebo baumaxe...

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 04-08-2005 v 12:38 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

hele jamalino u nás to tady maj všude tak až přijedeš por řízky tak to oběhnem ne?

Old Post 04-08-2005 v 13:14 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

OBM mají v klasickým květinářství

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 04-08-2005 v 13:25 PM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikes
Stálý Člen

Karma uživatele mikes - 81% PěstitelskáKarma uživatele mikes - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ja mam OBM z globusu

Huleni dava hodne tem, kteri si to umi poradne vychutnat...

Old Post 04-08-2005 v 14:58 PM
mikes je offline   Profil uživatele mikes   Find more posts by mikes   Foto galerie člena mikes   Click here to Send mikes a Private Message   Add mikes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jamalino
Stálý Člen

Karma uživatele jamalino - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

jj, dneska jsem oboje sehnal v baumaxu

Old Post 04-08-2005 v 16:07 PM
jamalino je offline   Profil uživatele jamalino   Find more posts by jamalino   Foto galerie člena jamalino   Click here to Send jamalino a Private Message   Add jamalino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lahamila
Stálý Člen

Karma uživatele lahamila - 93% PěstitelskáKarma uživatele lahamila - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

no v posledni dobe je Wuxal problem koupit, Baumax ani OBI nic - aspon v Ove ne , ale OBM je snad vsude kde je taky Kristalon

Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není

VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování

Old Post 29-07-2007 v 09:53 AM
lahamila je offline   Profil uživatele lahamila   Find more posts by lahamila   Foto galerie člena lahamila   Click here to Send lahamila a Private Message   Add lahamila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

ja jsem si OBM a Wuxal objednával odsud

wuxal : http://www.drostra.cz/?pid=16118&PN=Wuxal+Super+100ml

obm : http://www.drostra.cz/?pid=6549&PN=OBM+300g

Old Post 29-07-2007 v 11:38 AM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Sehnat OBM není problém, WUXUAL jsem ale sháněl všude možně a nesehnal. Akorát mi prodavačka v jednom zahrádkářství řekla, že když po něm tak moc prahnu, tak že mi ho může objednat. Ale vzhledem k tomu, že to bylo asi 40km od mé rodné domoviny, tak jsem se na to vyprdl a koupil jsem si pytlík granulovaných kravských hovínek - a jsem s tím spokojen!

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 29-07-2007 v 14:58 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás