Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja mam iny problem: ako je mozne, ze ked idem po ulici,citim, ze sa niekto pozera, obzriem sa a fakt ide za mnou niekto, a pozera na mna.
alebo napriklad idem za peknou slecnou, pozeram na stromy, domy, no len co jej pozrem na zadok, vyciti to mrcha jedna a obzrie sa za seba, ze co cumim.
no proste si myslim, ze ludia maju schopnost komunikovat bez slov, alebo take nieco, len to mame tu schopnost slabo vyvinutu. Lepsie sa to da vydiet na lysohlavkach(ti, co skusali viackrat, vedia o com hovorim)
ten vesmír,tedka jsem čekoval něco na spektrum a tam byla teorie,že vesmír má 12 dy(i)menzí!A jestli znáte teorii strun,ta jí nějak myslim ještě upgreadovala,že vesmír vznikl z vlnění...Když jsem nad tim přemejšlel high,tak jsem fakt nechápal jak to celý vzniklo!Tohle je nekonečný téma (možná jako vesmír )
No tak já myslim,že to je kvuli tomu jak rotujou a odstředívá sílo to asi vytvarovala (logicky) ale byloby hustý kdyby třeba Země byla kotel,nebo kýbl :p
peace neco pridam ale je to strasna blbost ani nevim jak sem na to mohl prijit... uplnej nesmysl tak ale byl sem docela hodne na kasu... takze sem si rikal kdyz sem kouknul k nebi na mraky jestli ty mraky nejsou treba v italii nebo ve francii ba ci dokonce i v holandsku jakoze ted nekdo na plazi se diva na ten stejnej mrak co ja a verte mi ze ostatnim zhulenym sem docela zmatl hlavu ale vecinou me prehlasovali
no..podla mmňa..by bolo krásne, keby..na svete existoval svetadiel v tvare ganjového listu.......alebo aspon taký dáky ostrov..na mape by to vyzeeralo strašne kruto..a na každom"liste" by rastla iná odbroda a ludia by tam chodili huliť a boli by šťastní..inač....teraz som normal....ale..nebolo by to pekné?...celá amerika v tvare ganje.....to by bola sloboda...
Zvláštní, že z ničeho byl prý najednou výbuch a tím se dostalo ke vzniku planet etc... ale z čeho výbuch, proč tak najednou a kde se vlstně ten prostor vytvořil, když nebylo nic? UAAAAH motá se mi z toho hlova
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
tak dík, že som týpek...
no.tie oblaky..to je nerealne...lebo..Ty ked vydíš oblaky, tak..oni su dosť nízko nad zemov...a už vo vedlajšom meste vydia tie oblaky ako..dosť vzdialene.....to skor by sa tak dalo rozmýšlať o mesiaci a tak....ale oblaky ne....ved..si všimnite, ja k rýchlo sa niekedy pohybuju..a...že..u vás prší a že 30 km ďalej nie..lebo tam je jasno..a vy tu jasnu oblohu nevydíte..chápete, je to haluz..
ale keby som bol sfajčenáý, tak si myslím, e...na ten istý oblak sa pozera....pamela anderson a myslí na mňa....
někdo tady mluvil o tom, proč planety nejsou krychle ale koule. no protože přes ty hrany by se blbě chodilo. lidi by tam mohli páchat sebevraždy a to přece není na programu-páchat sebevraždy ne? mě spíš hlava nebere jinou věc.
1. vesmír nemůže bejt nekonečnej. to prostě nejde. všechno má konec. nebo?
2. jak mohl vzniknout život. normálně byla naše planeta a byla úplně mrtvá, tak jak najednou něco mrtvýho ožilo, kde se kurwa vzaly nějaký ty buňky a podobný věci. a pak rostliny a živočichové a pak lidi který "myslej"... no prostě nevim no. dáte mi na to někdo vysvětlení
2moswa: proc myslis, ze ma vsechno konec? Treba o mobiove pasce uz jsi slysel? Ustrihni si prouzek papiru, potom jeden konec otoc o 180 stupnu, slep ci secvakni konce, pak vezmi propisku a zacni 'delat' caru
No tak ja si myslim ze vesmir vymyslel nakej typek nekde uplne jinde predstavuju si to asi tak ze vzal naky akvarium do toho udelal nakej vlkej tlak dal tam naky sracky odpraskl to a vzniknul vesmir
Ty mraky by se daly spocitat. Staci si to nakreslit a trochu premyslet. Vyska mraku nad zemi, zakriveni zeme...
Co se tyce vzniku zivota, tak se uvadi ze to zacalo tim, ze tu vsude byla voda a v ni spousta chemikalii vyplavenych pri vzniku zeme. Do toho praskaly blesky, soptily sopky, a to vsechno po miliony let, az se nekde nahodou zdrcnul prvni chuchvalec, ktery mel tu vlastnost, ze z okoli na sebe lepil dlasi chuchvalce, atd...
Jakou mate jistotu, ze kdyz usnete, ze se pak probudite jako nekdo jiny? Co kdyz me ve spanku celeho predelali, a kdyz jsem se pak rano vzbudil, vsechny vzpominky byly umele. Do vcerejska jsem zil jako ubozak v indii a v noci me prenesli a nahrali do me falesny zivot nekoho jineho a ja ted verim, ze jsem Evropan, atd...
Nebo se to da jeste vygradovat. Co kdyz staci mrknout a v te kraticke chvilce tmy, stihnou (treba ufoni) vymenit cely svet.