Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek lidicky. Chtel jsem se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti se Semi-elektonic control gearem. Je to masinka co se pouziva misto Tlumivky a starteru. Ja sam jsem si ji poridil a jsem trochu na rozpacich...
Krom vyhod :az 20 m privodnihoo kabelu k zarivce, nižšíi hlucnost,bezpecnost(preci jenom je to profi vyrobek) a asi nizsi spotreba, mi ta potvora odpalila uz druhy hodiny.... V elektro instalaci to nebude, pac jsem si zapojení nechal zkontrolovat elektrikarem odbornikem. Mate s touhle věcickou někdo zkušenosti?????
semiconductor znamena ze jde o polovodicovy vyrobek (elekronicky starter) vzheldem k poctu odpalenych hodin se nejdena o profi vyrobek jde o to ze tlumivka ma indukcni charakteristiku zateze zatimco tohle ma spise odporovou a hodiny treba hori kvuli tomu. nebo jde o spatne schema ktere zpusobuje kratkodobe vysoke proudy v kombinaci s se spinacima hodinama kde spinani kontaktu neni taky dvakrat kosher rychlost muze odchazet k odpalovani kontaktu na hodinach.....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
ja bych rekl ze to profi bude... sice made in Spain... Podle toho co je napsano na krabici tak je to od "firmy" GIB Lighting.(zakoupeno v growschopu) .
Divny ale je ze kdyz ted zapinam zarivku (zastrcenim zastrcky do zasuvky) tak to hodi prisernou jiskru(v zasuvce).... od ty doby ale jede vsechno ok. Problem asi bude v ty jiskře..
Snuhet: to ja si myslim taky... ale mne jde o to jestli je to normalni. Jestli tyhle elektronisky startery se tak chovaj vzdycky ,nebo jestly ja mam spatny kus