Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hledam hledam a nenachazim nikoho kdo by tu nekdy pestoval SNOW WHITE!!
znate nekdo tento vzorek???jakoze ho kouril nebo pestoval???
ja jedu prvni skusenost s indor a vybral jsem si prave tohle kwiti....mam jich 8 a jedou jak blaznivy tak doufam ze s toho neco bude.....!!!!
No Snow White (Sněhurka) jsem jednou kouřil v Amstru, konktétně v coffeeshopu High Times a musím říci že to je jeden z nejlepších modelů co jsem kdy kouřil co do chuti tak i do účinku (jen škoda že je to mostly indica) Bejt tebou tak se vůbec nestrachuju, ale naopak těším ;-°)
Pripominku jen jednu. Proc to nehodis do galerky? Takove hezke kyticky by si to jiste zaslouzily a mohl by ses tam pak rozepsat o svetle, hnojkach atd. Jinak mozna by to chtela trochu roztahat, nejlepe dratkama. Lepe tak vyuzijes misto ve skrini a svetlo se dostane niz
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
SNOW WHITE!!!!
doporucuji tyto kwitka vsem zacatecnikum...
jsou fakt hodne moc odolny...
(a to fakt hodne dostaly uz jako malinkaty kwitecka 20xsilnejsi roztok hnojiva... a rostou dal....)
koho bude zajimat dalsi vyvijeni teto odrudy tak mrknete do galerky...
HANYZ:bohuzel roztahovat uz nemuzu za ty 3 dyny po prepnuti na kwet brutalne vyplnily zbytky prostoru kteryho tam uz stejne moc nebylo, tak ze nemam kam roztahovat...
ale kwitka si nestini (zatim) a ete 30 dni a oholim jim lisky tak se to tam snad trochu prosvetli....
super!!jj tak tohle mit po 30dnech to je docela maskr....jo jo taky bych si to dal....a ja vůl pestuju nejake shit NONAME......kdoví co s toho bude,ale ty to más jiste..:-)
caues.
ja mel sw ale jel jsem ho venku. Muzu ti rict ze je to fakt super model. Jemna chut a super zkoureni(nekdy az moc silne na muj vkus). Fakt sis tento modylek dobre vybral. Hodne sdaru s pestenim.
tak to je smula a mozna taky druha wec proc kupowat normalni semena ne feminizowany prtoze se muze stat ze z feminizowanych semen budes mit samy hermouse a nenajdes 100%ni samici gdezto u normalnuich semen wecinou najdes bud pure samce nebo pure samici dyz se ti z normalniho semene udela hermous tak je to wecinou zpusobeno wnejsimi podminkami dyzto u feminizowanych je to 95% (mozna i na wic) genetikou
za druhe si mysim ze uz bude pokracowat w kwetu ale neni to na stopro
za treti z toho bude f2 (druha generace) bud hermousi nebo samice (feminizowany)