Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Vsichni pestitele, groweri!!!
Jsem tady uplnej novacek, tudiz se predstavim zdejsi komunite . Je mi 19 let a poprvy jsem okusil ve 14 letech, pak po nejake prestavce jeste v 16 a to byl rok kdy jsme s kamosem experimentalne zacali pestovat , no kde nic tu nic nevedeli jsme ani kdy mame rostlinku otrhat .. ted pestuju s moji mamcou kterou sem premluvil na sazeni jen diky tomu ze sem ji slibil uspesne zakonceni maturity jeste to nemam za sebou .. ale doma uz mi rostou celkem pekne kousky snazim se co nejvice procitat zdejsi fora , protoze rady co se tady daji docist jsou k nezaplaceni .. a vzdycky me neco noveho prekvapi .. budu rad kdyz mi nekdo pomuze s mym zacatecnickym pestovanim
TAK TEDA TU MATURITU USPESNE ZAKONC, VED V ZIVOTE JE TO PRAVE O DOSAHOVANI URCITYCH CIELOV A NASLEDNEJ KONTROLE.
... CI SA CIELE ROVNAJU VYSLEDKOM.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Můj oblíbenec, škoda, že se lamy mažou, udělal bych spíš to, že bych mu dal hodnost lama a jeho příspěvky třeba nějak podbarvil, aby nikoho nemohli zmást. Jeho perly dokázaly člověka rozesmát.