Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jistě že prodávájí feminizovanýho šamana Jinak dobrá prácička s tím foliákem. Já letos valím skleník a celkem se tomu daří. Uvidíme jak si povedeš......Každopádně držím palce.
alebo skus urobiť diery normalne tam v tej vrchnej folii a pod tie diery dat akoby nejaku rýnu(okap či tušim tak sa to nejako po vašom povie) z nejakeho plechu a voda by odtekala tade preč
Co je to za druh folie? Vyzera byt nejako presivana, ci co. Asi je hrubsia?
A stym sklonom: ked das este nejake dosky hore tak sa voda na tom hromadit nebude. neboj. Prsalo uz u vas od vtedy?
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
nechal sem se inspirovat tvym napadem a taky sem se pustil do foliaku.... ... ale nako sem prehnal rozmery ... asi 6x4 m coz je poradnej prostor a jeste sem tam nedal filii pac s s tim neda vubec manipulovt gdyz fouka.... kytky rostou stejne tagze mi to ted nak nevadi ....
proti sousedum sem to vychytal moc vychcene ... zasadil sem si pekne okolo obvodu rajcata .... ...
jinak muj dotaz je jek mas zarizeny zavlazovani ?
mam to totiz na chate a sem tam max. 2x tydne ....
Sem si fšiml, že ty kytky na zahradě sou blízko plotu.Nebojíš se?Co sousedi?
Bacha na ty kytky.Mě fčera zmizlo 5 kytek ze skleníku natřeného vápnem(nebylo tam skoro vidět...nechali mě tam jenom takové shitky
Tak tohle se mi vela LIBI!!! K++ A ten shaman s tvoji kočkou jede jako vitr...asi ma kam růst oproti tem v kybli co? Proc je nedas taky do zeme? Jinak z vlastni zkusenosti vim, ze koprivova hnojka je dost dobra na rust, ale ta chut potom...mno fuj...je sice dost mozny, ze to bylo tou mou nebezpecnou koncetranci...no nevim Vypestuj! Ochutnej! A rekni jak to dopadlo...good luck