Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam jednu otazku pro ty co hnoji krystalonem. ja ho ted vykoukal v obchode a v jeho popisu je napsan navod na pouziti a tam je napsano, ze hnojit snim pouze jednou za tyden. sice je to psano pro outdoor kyticky, ale jak casto s nim hnojit pod lampou?
kdyz uz dojdou ziviny v pude, mam s tim hnojit kazdy den, nebo obtyden, jak je psano.
dekuju moc za odpovedi. moc mi pomuzete. zatim caf a do zhuleni.
já sem letos používal kristalon poprvé a jsem na velmi spokojen
na začátku sem hnojil tak jednou za tejden dle dávky napsané na obalu, asi za 14 dní sem začal hnojit tak dvakrát za tejden a postupně sem zvyšoval dávky hnojiva na objem vody
když sem šel do květu tak sem hnojil už obden a tak 2× větší dávky než je psáno, a když bylo kvetení na vrcholu tak sem hnojil obden skoro 3× většíma dávkama než je psáno
asi tak 14 dní před sklizní sem přestal aby se kytky vyčistily od chemie, jak to tady ostatní radili
a hulení je opravdu brutální, předevčírem sem z jednoho jointa zhulil 7 lidí do sraček :-)
hlavně musíš zvyšovat dávky postupně a dávat pozor kolik ty kytky vydrží jinak je spálíš!!!
oton:
taky si myslim, ze to neni zadna veda a treba se stim jen pohrat. nechci je jen spalit, abych neco nepodelal. dekuju moc. dyt kdyz budou zloutnout, tak treba ubrat.
ma nekdo jeste skusenost s krystalonem?