Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau lidi. Mam problem s jednim rizkde,Dostal jsem ho od kamose, ale problem je v tom, ze uz je uplne vykvetly. Nevite, jestli se da takovy rizek zachranit, kdyz bych ho hodil treba ven, nebo na nej svitil 24hodin denne?
Nepochopil sem, co je nabídnout víc, ale když mu budeš 3-5 dny svítit těch 24/0 tak by se měl dát do kupy, přestat kvíst a začít růst. Záleží na tom, jak dlouho kvet.
Já dostávám kloníky trošku nakvetlý a pod klasickou periodou 18/6 se vzpamatujou do tejdne/dvou
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
jj jak říká sinuhet...normálně ten květ zaštípni a řízek dej na 18/6 a pojede naprosto v pohodě dál...navíc se to může stát že se rozvětví FIM metodou...
Pokud je to normal rizek, ktery ma vsak jiz kvety, tak si z toho nic nedelej. Treba takovy severni svetla to delaji normalne a ze by je to poznamenalo se rict neda. Proste to tak nech a svit jak mas - pokud je to rezan tak 18, jinak 12.
No vykvetly znamena, ze uz je uplne na slizen... ale ja ho potrebuju zachranit. Je to jediny zastupce sve genetiky, ktery mam tedka k dispozici - blueberry, takze asi tak. Poroste jeste ten rizek, i kdyz ostriham vsechny (2) palicky a necham z toho pahylek? Nekde na groweru jsem cetl, ze to tak nekdo dela... ale asi se tam musi nechat alespon par pater... buhuzel jsou tam jenom 2 paldy a to je vse... (
Equica: tim "severnim svetlem" jsi myslel Polarni zari, ze jo?
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so