Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Poradí mi někdo jak je to, kdyz chci pěstovat kytky doma a rodice jsou u policie?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Konrad
Nový Člen

Karma uživatele Konrad - 0% Pěstitelská

Dotaz Poradí mi někdo jak je to, kdyz chci pěstovat kytky doma a rodice jsou u policie? Příspěvek č. 1

Mám takovej problém... Svoji mamu a jejiho přítele, oba jsou totiž u policie. Minulí rok jsem kytky doma měl, ale už okolo toho bylo sposta keců:-( Nějakej ten rok už plnoletej sem. A chtěl jsem se zeptat, jestli je to nějako postižitelny nebo ne, protože kytky chci pěstovat na 100 % ( zase ale nechci aby ji kvůli mě vyhodili :-)

Old Post 10-04-2005 v 20:05 PM
Konrad je offline   Profil uživatele Konrad   Find more posts by Konrad   Foto galerie člena Konrad   Click here to Send Konrad a Private Message   Add Konrad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

odstehuj se anebo pestuj pokojovky

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 10-04-2005 v 20:33 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Pokud ti jde jen o pěstování a ne o MJ tak pětuj technický, znám týpka co to tak dělá, s tím že až se odtěhuje tak to bude mít zmáklý :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 10-04-2005 v 20:42 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jack_cz
Stálý Člen

Karma uživatele jack_cz - 69% Pěstitelská

... si pores policko nekde mimo dosah rodicu, ne? ... Příspěvek č. 4

sak neni nikde napsany, ze o tom musi vedet, ze jako pestujes, natoz abys to mel doma. se podiv treba na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=78 - pestovani ala kukurice, nebo ja nevim, treba na stromech. Moje mati vi ze sadim jenom proto, ze si kytky predpestovavam doma do cca 15 cm, pak dou ven (napr. v ale kukurici muzes v klidu bez predpestovani). mnoho uspechu s pjestenim

Old Post 11-04-2005 v 17:54 PM
jack_cz je offline   Profil uživatele jack_cz   Find more posts by jack_cz   Foto galerie člena jack_cz   Click here to Send jack_cz a Private Message   Add jack_cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konrad
Nový Člen

Karma uživatele Konrad - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak to asi budu řešit venku, ... taky přeju pěkny výppěstky :-)

Old Post 11-04-2005 v 19:26 PM
Konrad je offline   Profil uživatele Konrad   Find more posts by Konrad   Foto galerie člena Konrad   Click here to Send Konrad a Private Message   Add Konrad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás