Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám takovej problém... Svoji mamu a jejiho přítele, oba jsou totiž u policie. Minulí rok jsem kytky doma měl, ale už okolo toho bylo sposta keců:-( Nějakej ten rok už plnoletej sem. A chtěl jsem se zeptat, jestli je to nějako postižitelny nebo ne, protože kytky chci pěstovat na 100 % ( zase ale nechci aby ji kvůli mě vyhodili :-)
sak neni nikde napsany, ze o tom musi vedet, ze jako pestujes, natoz abys to mel doma. se podiv treba na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=78 - pestovani ala kukurice, nebo ja nevim, treba na stromech. Moje mati vi ze sadim jenom proto, ze si kytky predpestovavam doma do cca 15 cm, pak dou ven (napr. v ale kukurici muzes v klidu bez predpestovani). mnoho uspechu s pjestenim