Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau groweři. Před 2 týdny jsem si objednal semínka od nirvany. Problém je v tom,že mi ještě nedošly. Peníze jsem posílal doporučeně. Nevím,jestli mám ještě počkat,nebo jsi koupit už nová semena.Navíc mi neodepsaly ani na e-mail,možná to může být tím,že jsem ho napsal na obálku a oni jí hned vyhodili. Měl jste někdo podobný problém a pokud ano,napište prosím jak to dopadlo. Díky
Ne,normálně jsem napsal na papír,jaká semena objednávám,na něj ještě moji adresu,a dovnitř vložil peníze. Dal jsem to do obálky a na ní napsal adresu nirvany a e-mail,protože jsem ho zapoměl napsat na příslušný papír zabalený v obálce a obálku zalepil izolepou.
Vubec se neboj to prijde!! Kdyz to posles doporucene tak mas jistotu ze jim to dojde, jedine ze by ti to nekdo stopil po ceste zpet. Jsem objednaval z Nirvany asi pred 2 mesici a prislo mi to az za mesic tam je problem ze ti nenapisou e-mail po obdrzeni penez jako je to napr. u Duch-Passion, ale jinak bylo vse v pohode. Kdyby se to ztratilo po ceste tak mas zasilku pojestenou na 1500 automaticky, takze kdyz to neprijde do mesice tak bez s tim podacim listkem na postu zaplatis 50 Kc a oni to vysetri. GL v pesteni!
Mě přišla v úterý po velikonocích semínka z nirvany. Penězům to trvalo 2 týdny, pak přišel mail že je zaplaceno. V pátek přišel mail a v úterý jsem je dostal. Nebejt velikonoc měl jsem je už v pondělí. Fuck Česká Pošta, kdo ví kde se Ti to toulá.
hmm lidi a ono to je o zasilani od fire a ja myslel ze se na tomto thredu zasilaji, nebo changujou semena mezi sebou no nic no ale prece jenom nenji tu nekdo cista duuse ktera by boslala nejaky semena co maj jmeno treba ze jich mate z min urody hafec??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
JA SI OBJEDNAL SEMINKA OD SEEDS DIRECT ZASLAL PRACHY A OBJEDNAVKU
PRED VICE NEZ 2 TYDNY TOU NEJLETSI CESTOU A STALE NIC.ANI MI NEODPOVIDAJI NA MAILY.PORADTE PROSIM???????
to piggy: napiš do zahradnickýho bazaru,určitě ti někdo odpoví,taky jsem scháněl řízky,protože jsem si myslel že mi semínka z nirvany nedojdou,a odepsali 2 lidé,nakonec to nebylo potřeba,protože došly
to tomasenkov: neboj určitě dojdou,mě došly po sedmnácti dnech a pokud chceš seeds pro outdoor tak ti pošlou i bonusový. Teď to trvá déle,mají hodně zákazníků a navíc nirvana ani seeds direct neodepisují.