Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus lidicky,jsem tu novej,a nez jsem se stal uzivatelem,hledal jsem a nenasel thread o energitkach,hlavne jak jste si je pomalovali a pretvorili,domnivam se,ze je to pomucka hodne hulicu,a taky trochu vypovida o Vas.Jestli tu tenhle thread jeste neni (doufam,ze neni) tak ho myslim Grower docela potreboval.Pripojuju fotky me primitivne predelane gitky..
P.S.Omluvte muj sloh
,,Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free our minds"
Yarreck: Ta EUkaliptova krabicka vypada bytelne,a dost se podoba energitce,je tu negde k sehnani?
TO ALL: Nemusite jen ukazovat obrazky,muzete rikat tipy,jak vytunit svoji gitku,zvlaste by me zajimalo jak ji utesnit,obcas se mi naky to smitko (kdyz to mam nadrceny de kolem kamososva matka a ja to musim strcit do kapsy) vysype do kapsy.Nebo piste jaky energitky ste meli nebo mate,rikejte ktery sou dobry (ne jenom gitky ale treba i jiny plechovy krabicky od sajratu,vemte si priklad z Yarrecka) .
,,Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free our minds"
Gitka a tubus... ty hesla berte s rezervou, přece každá věc může být dvousmyslná... p.s. tak jednou za týden tam přidám nějakou zmatu takže tak za rok bude vážit asi kilo
Tak taky přidám svoji gitku. Dlouho vypadala strašně obyčejně až mě jednou přestalo bavit a překleslil jsem si jí podle svýho. je to normálně nakreslený na kompu, vytiskký, nalepený a přelepený izolepou. jinak vršek jsem si +- nakreslil sám (no za pomoci MJ ;-°), spodek je výřez aztéckýho kalendáře na barevným pozadí a na boku jsou šalvějový listy s aztéckou maskou tří tváří.
Dělal jsem to ve Photoshopu CS, zas tak těžký to není.
Kdyby si to teda někdo chtěl vytisknout, tak jsem to sem hodil.
Velikost by měla odpovídat normální gitce co prodávají v lekárnách.
No vzhledem k tomu že je to v rozlišením ve kterým jsem to dělal tak to asi nepůjde. A to ti přijde v malý kvalitě, mě teda rozlišení 1240*1754 přijde na A4 dost dobrý, ne? Možná si to nezobrazil v plným rozlišením, když klikneš na ten obr tak se ukáže na stránce k tomu určený a pak na něj klikni ještě jednou (já mám Mozillu a musím klikat úplně dolů, tak bacha na to) a zobrazí se v plným rozlišení.
Doufám že to je to cos potřeboval :-°)
Tak tohle je můj originální kousek... Klasická ošmirglovaná energitka. Šmirglovaná byla před rokem, takže za tu dobu získala takovej opotřebenej vzhled Má pro mě jedinečnou hodnotu, obrušovali jsme ji tenkrát s mladým... původně byla jeho, tu dobu co jsme spolu chodili byla společná, a pak mi ji nechal... Takže je to taky taková památka... Jo a ten nápis GROW 4 PEACE jsem tam vytvořila nedávno, a plánuju ještě další podobnej tuning
Pak mám ještě jednu luxusní krabičku, stříbrnou, rozklápěcí s listem na víčku, ale v tý skladuju doma a nikde ji netahám, abych ji někde neztratila. Tu vyfotím příště, teď zrovna mi došly baterky...
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."